www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-07-04

Kisah Kucing Makan Jarum Jahit Baju

Kisah Kucing Makan Jarum Jahit Baju | Lamanya cik en tak kongsi kisah anak bulus kan? Asyik dengan entri review sampai bosan korang. So malam ini, cik en free dan free dari task entri so cik en nak kongsi dengan korang kisah pagi tadi Kisah Kucing Makan Jarum Jahit Baju. Nampak tajuk gempak kan? tapi sebenarnya cik en sendiri buntu nak letak tajuk apa. Nak kata makan pun tak, tak makan pun tak tapi yang pasti ianya tersekat dalam mulut kucing. Nak tau ke Kisah Kucing Makan Jarum Jahit Baju?


Kisah Kucing Makan Jarum Jahit Baju


Kucing tersebut namanya Kitty dan dijadualkan datang hari ini untuk pemberian vaksin kali kedua bersama kawan dia yang lain. Owner dia beritahu yang dia senyap dari semalam. Rutin pertama cik en akan check ialah dalam mulut. Masa tengok itu, cik en terkejut sampai terdiam. Kenapa boleh jadi camni. Macam tak logik akal je. Awat hang makan benda itu. 


Owner masa itu terkejut bila tengok jarum panjang dalam mulut Kitty. Masing masing macam terdiam. Cik en cuba keluarkan tapi susah sebab jarumnya yang panjang. Terpaksa la bius. Berat kitty 1.7kg dan cik en terus buat injection bius. 


Dalm amsa 5 minit Kitty pengsan mungkin kerana tak makan dari semalam. Cik en cuba keluarkan. Tapi panjangnya jarum ini. Ingat nak potong aje tapi bila cuba lagi sekali ok. Tapi malangnya dalam matanya berdarah. Kesiannya awak. Apa apa pun selesai dah keluarkan jarum itu. Mulanya cik en ingat jarum peniti yang pendek bila tarik jarum jahit baju yang panjang tu. Aduh.. kesiannya awak.. Harap awak ok. Isnin ni Kitty akan datang balik. Harap dia ok dan akan jumpa cik en Isnin ini

So korang yang ada anak bulus atau pun anak kecil, make sure simpan betul betul benda tajam camni tau!

  4 comments:

  1. Baca tajuk je terus curious lepas tu click and baca, hairan jugak lah sampai jarum tu dalam mulut.. Nasib baik okay tapi kesian jugak dia pengsan

    ReplyDelete
  2. baca pon terkedu, kita yg kena sikit pon sakit

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!