www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-07-24

Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak So So Je?

Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak So So Je? |  Lepas photoshoot sabtu lepas, cik en dan kak Julia lapar giler sebabnya dari pagi tak makan sebab sibuk dengan make up dan photoshoot. Nak share pasal photoshoot yang kami buat, gambar masih tak siap lagi so cik en nak share satu port makan yang cik en pergi lepas photoshoot hari tu. Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak So So Je? Macam tak recomended je cik en ini? ahhahha. Kalau nak tau cik en recomended ke tak, kena la baca entri Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak So So Je? ini sampai habis

Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak
Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak

Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak So So Je?


Cik en memilih spagethi carbonara seafood dan kebab daging. Kak Julia pula order nasi putih dan asam pedas. Tambahan banana split. So far spagheti carbonara dia cik en suka. Creamy dan pastanya cukup masak.

Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak
Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak

2nd dish yang cik en order Kebab Daging Mini. Mini dia pun boleh tahan juga besar. Tak mampu nak habiskan. Ingatkan macam kebab pasar malam yang kecik tu. Sampai sampai memang besar. Camne la rupa jumbo kan? Hahahha. Disaluti cheese atas dia tapi tak muak la bagi cik en. Boleh la untuk makan 2 atau 3 orang ini

Kebab Daging Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak

Kak Julia pula order nasi putih dan nak macam sup atau tomyan. Menu berkuah. Awalnya kata ada tapi 2 3 kali datang tak ada dan akhirnya kak julia memilih nasi putih Asam Pedas

Asam Pedas Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak

Yang ini cik en tak rasa tapi kak julia komen sangat pedas. Kalau di apu kata pedas cik en confirm tak makan sebab cik en kan tak makan pedas.

Chillex Concept Cafe Seri Iskandar Perak So So Je sebenarnya. Tak la tak sedap dan tak la sedap sangat. Boleh la kot. Anyway lepas ini cik en akan repeat lagi sekali untuk repeat macam nasi 7 benua tu. Kata blogger marshaliza sedap. So korang pernah tak makan kat sini? pe pendapat korang? Mana yang belum lagi bolehla try menu menu dorang.


p/s : Kalau pagi pagi di area Seri Iskandar ke Ipoh ada satu port nasi lemak berlauk yang sedap giler iaitu Nasi Lemak Kukus Pak Nan Terbaik Di Pusing Perak

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Blog Archive

Trending 1 Week

Labels

Ads

Grab Me!