www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-04-07

Menu Menu Air Asia 2019

Menu Menu Air Asia 2019 | Kali ini rajin cik en snap gambar majalah dalam flight Air Asia. Nak tidur macam tak mengantuk so cik en snap gambar gambar menu yang ada dalam flight Air Asia 2019 ini masa Trip Jogja Indonesia Februari haritu. Manatau korang yang tak pernah naik dan nak tahu menu apa yang dihidangkan diatas awan itu. Hahahhaha | Menu Menu Air Asia 2019


Menu Menu Air Asia 2019


Menu menu ini untuk panduan korang yang mungkin tak tahu. Untuk maklumat lanjut korang boleh masuk ke lama web Air Asia di Menu Air Asia










Sekali dengan harga itu dan korang boleh la compare harga di darat dengan harga di awangan. hahahah. Nak murah booking masa beli flight, Kalau beli masa di atas awangan harganya seperti yang tertera la. Macam Nasi Lemak Pak Naseer kalau booking awal dalam RM10 kalau tak silap kalau di awangan RM15. Ok la, entri suka suka ini saja je permulaan untuk cik en ambil mood untuk buat entri Trip ke Jogja. So stay tuned.. 

  2 comments:

  1. xprnah bli makanan time fly sbb dkt jer fly..hihi

    ReplyDelete
  2. Sedap ka nasi lemak pak nasser tu... Ishhh nk kena try gak aih klau ada jual..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!