www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-01-10

Rider Satu Hati RSMC dan RTCKK

Rider Satu Hati RSMC dan RTCKK  | Anyway tak tahu nak bagi tajuk apa untuk entri ini. Kalau event blogger atau media influencer kena la letak tajuk event kan? Tapi sepanjang event, tak ada pun gambar yang melambangkan blogger. Haahahaha. Heaven juga rasa sebab tak perlu berebut ambil gambar paling perfect dan cantik untuk letak dalam blog. Sesekali kita jadi orang biasa macam dulu dulu best juga. So dengan tak tahu nak buat tajuk apa cik en letaklah tajuk entri kali ini Rider Satu Hati RSMC dan RTCKK. 


Apa pula RSMC dan RTCKK ini? Tuk RSMC korang kena baca entri sebelum ini di 1st Ride Bersama RSMC. Untuk RTCKK pula adalah group yang sama group RS150r tapi kawasan Kuala Kangsar. RTCKK means Royal Town Crew Kuala Kangsar. Untuk ride kali ke 3 dengan RSMC (ride kali ke 2 cik en hanya share di facebook dan Instagram) tak la jauh mana hanya Event Grand Opening Hip Seng Kuala Kangsar je. Lepas itu kami jalinkan ukhwah dengan RTCKK alang alang dah ke Kuala Kangsar. 

Rider Satu Hati RSMC dan RTCKK


Untuk ride kali ini, kami berkumpul di Beriyani Sebelah AEON Seri Manjung pada 6 Januari 2019 jam 8.00 pagi. Aroud 8.30 pagi, tayar golek (bahasa budak motor yee.. ahahha) ke RV seterusnya. RV mean checkpoint la di Ayer Tawar tapi tak berhenti sebab tak ramai. Laluan kami hari tersebut adalah Manjung - Beruas - Manong - Kuala Kangsar - Karai - Victoria Bridge - Lata Kekabu - Senggang - Bota - Manjung. So korang layan je la gambar gambar kami na. 

































Entri ini dah macam album gambar je kan? OK la, tak ada keyword dan point yang perlu dihighlight. Hahaha. Ok la, jumpa next entri 

  1 comment:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!