www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-01-24

Mudah Shopping Dengan Watson Apps

Mudah Shopping Dengan Watson Apps | Cik en dengan Watsons memang tak boleh dipisahkan. Setiap bulan memang Watsons Sitiawan itu la tempat cik en habiskan masa untuk releks tension dan buat window shopping walaupun barangan yang sama saja. Hahaha. Cuma ada beberapa outlet yang tidak stok barang yang cik en perlukan. Selalunya cik en akan ke Watsons Aeon Seri Manjung. Cuma kali ini kedua dua Watsons di Manjung tiada stok yang cik en perlukan so cik en terpaksa gunakan Watsons Apps untuk shopping. | Mudah Shopping Dengan Watson Apps 

Mudah Shopping Dengan Watson Apps
Mudah Shopping Dengan Watson Apps 


Mudah Shopping Dengan Watson Apps


Jika sebelum ini cik en hanya gunakan Lazada dan Shopee tapi kali ini cik en kena tambah Watsons Apps dalam list shopping online kegemaran cik en. Untuk dapatkan postage percuma cik en perlu berbelanja RM150 keatas dan ianya sememang mudah untuk cik en. hahahaha. So untuk shopping ini cik en belanja hampir RM200 dan sememangnya ianya layak untuk cik en terima free postage. Barang apa yang sampai semua Watsons disini tak ada? Kena tunggu next entri. Semestinya ianya Beauty Entry. 

  2 comments:

  1. Xpernah lagi guna online watsons ni.. ..

    ReplyDelete
  2. wow. watson pun dah online?
    semua di hujung jari jer ni, cik En. mantop.
    dok rumah, brg sampai, wow!
    tapi, aida ni jenis suka membelek kalau masuk watson tau :)
    suka sgt. pastu terbeli!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!