www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-01-09

Jadi Minah Rempit Kembali?

Jadi Minah Rempit Kembali? | Perghhhh tajuk entri permulaan selepas seminggu tak tulis blog. Rasanya semangat cik en jadi minah rempit 3 bulan yang lepas, selepas itu cik en simpan la RS cik en itu dalam rumah 3 bulan semenjak trip travel ke Lombok dan Manjung hujan dan cik en lebih banyak gunakan mr barney. Nasib la bateri RS tak kong. Disebabkan ada event di Kuala Kangsar, barulah cik en bawa keluar dan test ride dalam Manjung sebelum ke Kuala Kangsar. 


Jadi Minah Rempit Kembali?

Bila dah keluar balik dan jumpa geng RSMC yang lain, dah pasang niat nak tukar apa yang patut ditukar (gatai nak tukar sebenarnya). Kalau dulu segan segan dengan dorang nak bertanya, sekarang dah boleh nak tanya. Korang macam tak tahu yang cik en ini malu yakmat. Hahhahaa. Cuma comeback balik kali ini, cik en lebih selesa dengan mereka mereka yang ada. 

Nampak tak ketidakpedulian cik en sampai cik en sendiri tak tahu ada sticker baru dan pendaftaran baru. hahahaha. Anyway dah ada sticker baru ini, semangat lain macam sikit. 1st ride akan ada 2nd dan 3rd. So far saat entri ini ditulias cik en dah full booking untuk 3 minggu ini. Minggu lepas ke Kuala Kangsar, minggu ini kita naik tinggi sikit dan 3rd ke ride santai ke utara. So untuk trip Kuala Kangsar, cik en akan story nanti la ye. Nak ambil mood menaip dulu. Hahahha

  6 comments:

  1. Kenapa ambik moto ni, moto ni tak laju, top speed 134km/sjm je, mesti cik puan rasa boring menunggangnya. Saya saran beli Motor Honda CB650, harganya pun murah, top speed pun cecah 270km/Sjm.

    ReplyDelete
  2. wahhhh...cik en biker sekarang ni !
    best la jalan-jalan :)

    ReplyDelete
  3. Wah, rasa teringin nak miliki Honda RS150ZR ni

    ReplyDelete
  4. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. Great work.
    Digital Marketing Company in Delhi
    SEO Services in Delhi
    SEO Company in Delhi

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!