www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-10-22

Consume 5 Hari Pimple Away Kitsui Terus Jerawat Hilang

Consume 5 Hari Pimple Away Kitsui Terus Jerawat Hilang | Pimple Away Kitsui ini sepatutnya kena consume 7 hari tapi untuk cik en, baru consume 5 hari jerawat dah mula hilang dan anak anak jerawat yang tengah berusaha untuk keluar hilang dari pandangan. Hahaha. Anyway mesti korang nak tahu review penuh dari cik en kan? Cik en akan kongsi dari awal sehingga akhir bagaimana cik en memilih Pimple Away Kitsui dari banyak pilihan yang ada. | Consume 5 Hari Pimple Away Kitsui Terus Jerawat Hilang

Consume 5 Hari Pimple Away Kitsui Terus Jerawat Hilang

Semasa travel ke Lombok awal bulan ini, cik en memang all out dengan aktiviti snorkeling, hiking dan aktiviti di sana. Disamping itu, cik en tak boleh nak pakai apa apa produk kosmetik disebabkan cik en ada alergik sebelum pergi ke Lombok. Jadi memang muka cik en tak ada perlindungan apa apa. So kulit mula berminyak, liang pori mula terbuka, jerawat mula tumbuh dan macam ada bakal tumbuh serta blackhead dah mula ada di sekitar hidung. Sampai Malaysia cik en sempat masuk Watsons sebelum next flight untuk sambung private holiday. Dan cik en terjumpa la Pimple Away Kitsui ini. Cik en pun ada tanya rakan di facebook dan ramai beri feedback positif. 


2 hari lepas itu, cik en terus beli di Watsons dengan harga RM 38.80 dan dapat point 10x untuk members. Hihihihi


Cik en Consume 5 Hari Pimple Away Kitsui Terus Jerawat Hilang so memang berkesan la kan produk ini. Nak tahu result nya?


Disebabkan ok, cik en nak kongsi cara consume, manfaat dan yang lain lain Pimple Away Kitsui ini. 

Pimple Away Kitsui


Penyelesaian masalah jerawat, masalah otot, masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam dan membosankan. Dihasilkan dari ramuan semula jadi dengan saiz pembungkusan 15 bungkus x 10 gm.

Faedah KitSUI ™ Pimple Away
  • Kurangkan ruang liang
  • Mencegah dan menghapuskan jerawat
  • Membaiki struktur kulit (hilang parut)
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Mengatasi jerawat dan kulit bernanah
  • Menghilangkan masalah "kepala hitam & putih" terlebih dahulu
Cara Mengambil:

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang dan terus diminum. Minum banyak air sepanjang hari untuk kesan terbaik.

Kesemua produk Kitsui bukan ubat tapi superfood yang mana menggunakan makanan harian seperti sayur sayuran, buah buahan dan kolegen dari ikan sebagai kandungan so memang tiada label MAL yang mana digunakan untuk ubatan sahaja. Produk Kitsui mempunyai no rujukan dari KKM sahaja

Untuk pembelian korang boleh beli di Watsons atau Guardian atau detail di bawah ini

Kitsui 
Hotline +6 03-7666 1129

  1 comment:

  1. selalu tengok kitsui ni kat drugstore, nak beli tapi was was tapi skrg dah yakin nak beli, nanti nak kena cari lah!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!