www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-09-28

Pekena Pulut Durian Pak Yeop Corner Trong Perak

Pekena Pulut Durian Pak Yeop Corner Trong Perak | Entri terakhir untuk trip cik en ke Taiping untuk urusan kerja. Sebenarnya sebelum lagi kami dah chop tempat ini untuk makan masa balik nanti. Hahahah. Cik en tak pernah singgah sini tapi Ila pernah singgah dan memang ini port dia akan makan kalau balik ke Kedah. Port ini korang boleh jumpa dari simpang Trong ke Simpang Tol Changkat Jering. Kedudukan kedai ini di bahagian selekoh sebab itu kedai ini namanya Pak Yeop Corner. Yang menarik kat sini semestinya Pulut Durian Pak Yeop Corner Trong Perak la. 

Pekena Pulut Durian Pak Yeop Corner Trong Perak
Pekena Pulut Durian Pak Yeop Corner Trong Perak

Pulut Durian Pak Yeop Corner Trong Perak


Pulut Durian Pak Yeop Corner Trong Perak ini bukan saja ada pulut durian tapi ada cendol, makanan panas dan durian. Durian ini durian kampung dari Lasah. Durian kampung rasanya lemak dan sedap. Sebab itu kami repeat pulut durian ini 2 kali seorang. Hahahha


Selain itu cik en order cendol pulut durian dan seorang lagi order cendol kacang. Nampak sedap tak?


Sebenarnya kami makan ini dalam keadaan hujan so cik en tak sempat nak ambil kawasan luar. Tapi cik en ambil gambar ini dari facebook


  6 comments:

  1. adoi meleleh tengok gambar. haha. menggoda sungguh. memang nampak menyelerakan ^_^

    ReplyDelete
  2. stock durian dia ada slalu ka cik en....bole boh dlm list ni.. nnt nk p Perak

    ReplyDelete
  3. uiii.. sedap tu cendol pulut durian.. faveret...

    ReplyDelete
  4. da abes musim ah durian sekarang kan

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!