www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-08-07

Cara Mudah Buang Bulu Kucing Melekat Pada Baju

Cara Mudah Buang Bulu Kucing Melekat Pada Baju | Pemilik kucing dan Pekerja atau Doktor Veterinar mesti ada masalah nak buang bulu kucing melekat pada baju kan? Sama la dengan cik en ini. Hari hari baju mesti penuh dengan bulu kucing. Sampai satu tahap dah nampak cik en yang berbulu. Hahahha. Cara Mudah Buang Bulu Kucing Melekat Pada Baju menggunakan Clothes Sticky Lint Roller, Lint Roller, Roller, Roller Sticker,  atau macam macam lagi gelarannya yang lain mesti adalah pilihan pertama oleh pemilik kucing atau di klinik veterinar. 

Cara Mudah Buang Bulu Kucing Melekat Pada Baju
Cara Mudah Buang Bulu Kucing Melekat Pada Baju

Cara Mudah Buang Bulu Kucing Melekat Pada Baju

Roller buang bulu kucing atau Clothes Sticky Lint Roller ini korang boleh dapatkan di mana mana Petshop atau cik en beli yang ini di Mr DIY . Di Mr DIY mereka akan jual 1 roller dan 2 sticky lint dengan harga RM6.50 je. Yang Mr DIY ini memang kuat gam dia rasanya bukan bulu kucing melekat, bulu baju pun melekat juga. Hahahahah

Kalau tak ada sangat korang cari je Sellotape dan buat bulat bulat (belah ada gam di luar) dan dap dap pada baju penuh bulu. 

  5 comments:

  1. Baju2 sy banyak yg ada bulu kucing 🐈🐈🐈

    ReplyDelete
  2. dah lama cari benda ni sebab saya pun ada masalah yang sama. by the way, saya first time datang sini and terus follow sebab nak tahu entry seterusnya, saya suka content blog ni. saya followers ke 1729

    ReplyDelete
  3. memang sudah nak hilangkan bulu kucing ni kat baju. hihi. banyak kegunaan benda ni kan...

    ReplyDelete
  4. Wah, dah lama akak mencari benda nie, sebab bila akak pakai baju hitam, memang akan nampak banyak bulu kucing melekat kat baju.. Thanks Cik Ein..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!