www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-06-23

Harga Mousepad Besar Punya !

Harga Mousepad Besar Punya ! | Sebagai seorang blogger ini, walaupun tak mahir dalam repair komputer tapi memiliki barangan yang berkaitan satu terapi mendapatkan mood berblogging. Macam cik en la, tau dah lepas raya confirm mood blogging di bawa oleh lemak lemak ketupat, rendang dan lemang. Jadi cik en siap siap beli secara online mousepad besar untuk naikkan mood berblogging selepas raya. Mousepad Besar ini sangat selesa dan murah kalau beli secara online


Harga Mousepad Besar Punya !

Mousepad Besar ini selalunya digunakan oleh kaki game online. Sebabkan ruang yang luas tak la menggangu mereka nak bermain. 

Dulu zaman cik en main game red alert dan command conquer, cik en selalu pakai mouse atau tetikus sampai luar kawasan mousepad. Hahahha. Time kena serang la..

Kalau korang nak tahu, cik en beli Mousepad Besar online di Shoppe dengan harga dalam RM 14 dan postage dari oversea RM 5.00. Jadi total RM 19. Kalau beli Mousepad Besar di kedai komputer dalam RM 45 tau. Semenjak nak menambah harta benda ini, cik en cuba cari yang jimat cuma kenalah tunggu lama. Sebab penghantaran hampir 2 minggu. Berbaloi la kan?



  1 comment:

  1. macam best jee ada mouse pad besor nih..lawassss

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!