www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-05-01

Percubaan Pertama Menggunakan Air Fryer Riino Beli di CJ Wow Shop

Percubaan Pertama Menggunakan Air Fryer Riino Beli di CJ Wow Shop | Air Fryer Riino  Air Fryer Riino  Air Fryer Riino  Air Fryer Riino. Cik en beli  Air Fryer Riino ini pun disebabkan ter... Tertengok di CJ Wow Shop, tertarik.. tercari di google.. terinstall apps CJ Wow Shop.. tercari  Air Fryer Riino ini.. terorder.. dan barang pun sampai depan mata dan terpaksa bayar. Hahahha. Berapa banyak ter pun cik en tak pasti tapi lepas menggunakan kali pertama so far its okey for me. Memudahkan dan dapat hasilkan makanan yang tanpa minyak. 


CJ Wow Shop jual  Air Fryer Riino ini dengan harga RM 249. Dapat  Air Fryer Riino ,food container, pisau 3 jenis, pengupas kulit dan buku resepi serta beg CJ Wow Shop by Yana Samsudin. Cik en gunakan  Air Fryer Riino ini selepas seminggu sebab cik en kesibukan yang amat sangat. Ini pun asalnya nak masak sebab abah cik en nak mai rumah sewa. Alih alih tak jadi pula dia mai sebab tarikh medical checkup dia di Hospital Seri Manjung rupanya 21 haribulan Mei dan bukannya 2 haribulan Mei. Jadi cik en pun ber hu hu habiskan ayam panggang cik en ini. Hahahha







Atas ini kesemua barangan yang cik en dapat hasil pembelian melalui CJ Wow Shop. Kalau diikutkan harga  Air Fryer Riino ini RM 450 di pasaran tapi dengan CJ Wow Shop separuh daripada itu include dengan gift. 

Berbalik kepada menu cik en masak tadi. Cik en masak seekor ayam yang dah marinated. Dan nampaknya kesalahan cik en ada 3. Suhu yang rendah, timer yang salah dan cik en tak belahkan dua ayam itu. Jadi 2 kali la cik en masak. Huhuhu





Cik en tak gunakan setitis minyak pun dan nampak shinning itu adalah dari lemak ayam itu sendiri. So far masak kali kedua ini buat isi dalam lebih masak dari yang pertama. Lepas itu bunyi Air Fryer Riino ini tak terlalu kuat. Cuma ada bau hangit sikit. Mungkin masih baru kot. Lepas ini cik en akan share menu menu lain dari Air Fryer Riino di Instgram dan facebook cik en.

Air Fryer Riino ini boleh digunakan untuk memasak 
  1. Potatoes & Fries
  2. Ayam & Daging
  3. Snack macam nugget
  4. Baking macam kek atau muffins
Range suhu dari 80 hingga 200 darjah celcius dan timer dari 0 minit ke 30 minit. Kebesaran adalah 3.2 liter. 



Ini detail Air Fryer Riino dari CJ Wow Shop


Kalau korang berminat boleh la order di Air Fryer Riino CJ Wow Shop  . Dah nampak dah menu apa nak di masak waktu berbuka di bulan Ramadan nanti. Salah satunya Ayam Percik Bakar menggunakan Air Fryer Riino ini. Bagi cik en, berbaloi la beli di CJ Wow Shop ini. 

  8 comments:

  1. Cik En, ayam tu moist tak rasa dia?

    ReplyDelete
  2. yes
    saya ada air fryer
    masak nugget sedap jer tak ada minyak pun
    hehe

    ReplyDelete
  3. inilah antara produk yang paling laris sekarang rasanya. mudahkan pekerjaan

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  4. Hi.. saya beli jgak air fryer tu tapi saya confius. Mcm mne nk bsuh bekas yg bawah tu. Ikut kn buku die boleh bwah kluar dr cover tp mcm mne nk bwak kluar?

    ReplyDelete
  5. Hi saya pun ade beli tp saya tak tau cara nk bersihkan bowl yg bwah tu. Sbb tngk dlm buku boleh keluarkan dr cover tu tp mcm mne ye

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads