www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-04-22

Menu Western Mat Periuk Cafe Ipoh Tak Pernah Mengecewakan

Menu Western Mat Periuk Cafe Ipoh Tak Pernah Mengecewakan | Dah lama cik en tak travel untuk release tension. Rasanya 2 bulan juga la. Dan bila dapat masa free, cik en turun ke Ipoh untuk jalan jalan. Biasanya sampai Ipoh, cik en akan roger adik cik en dan ajak makan sama sama. Dah lama cik en tak repeat makan di Mat Periuk Cafe Ipoh dan terus cik en ajak adik cik en join cik en dan kawan kawan cik en makan di Mat Periuk Cafe Ipoh. Last cik en pergi Mat Periuk Cafe Ipoh dekat 2 tahun lepas. Masa itu cik en sukakan menu western dia. Dan dah 2 tahun berlalu, menu western Mat Periuk Cafe Ipoh tak pernah mengecewakan lagi la. Mantain kualiti dan kuantiti macam dulu. 


Menu Western Mat Periuk Cafe Ipoh Tak Pernah Mengecewakan 

Mat Periuk Ipoh Cafe ini kepunyaan Chef Kamarul. Siapa tak kenal dengan Chef Kamarul kan? Selalu dok masuk TV dan rancangan rancangan masakan. Kalau korang yang ada di Ipoh dan tak pernah jejak Mat Periuk Cafe Ipoh ini memang sedikit rugi la. Sebab cik en rasa kualiti dan kuantiti dia seiring dengan harga. Cik en dan kawan kawan ambik menu western semuanya malam itu. Kononnya diet la. Hahaha. 

Aglio Olio Spagetthi

Chicken Chop Grilled

Lamb Chop

mix grilled

mushroom soup

Spagetthi Carbonara

Puas hati betul dengan udang kat spaggeti. Hahaha. Nak tahu tak cik en order apa? Cik en sememangnya akan order lebih dari satu. Aglio Olio Spagetti dan Chicken Chop Grilled. Habis tak cik en makan? Memang habis la sebabnya cik en suka dengan menu western Mat Periuk Cafe Ipoh ini. 


Ini la team yang join cik en ke Ipoh. Belakang cik en Kekda, depan dia Ayu, bos kecik cik en. Hahahahah. Dan tepi dia adik cik en, Ayang meletops kebabom. Hahhahah. Kalau korang nak cuba merasa menu western dan malaysian delight Mat Periuk Cafe Ipoh ini korang boleh waze Mat Periuk Cafe Ipoh atau google maps. 

Mat Periuk Cafe Ipoh

Lot 22241, No.40 Hala Tasek Timur 11, Kampung Tersusun Tasek (44.85 mi)
Ipoh, Perak 31400
017-572 5579

Selain dari Mat Periuk Cafe Ipoh, ada satu lagi port makan western sedap. Korang boleh cuba di Thumb's Cafe Ipoh

  5 comments:

  1. Wowww.. tapi xajak kite pun... hehehe.. sadapkan. Lama dah tak pegi sini. Adakah rasanya masih sama seperti dulu?

    ReplyDelete
  2. Udang kat spageti tu, ishhh. Buat lapar mlm2

    ReplyDelete
  3. Haaa boleh letak dlm list ni..kalau pi Ipoh boleh la kot nk singgah..huih lapaq haw haw dah ni..hehe

    ReplyDelete
  4. terus lapar tengok gambar cik en makan

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!