www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-03-16

Samyeang Pizza Domino's dan Kepak Ayam Haseyo Rasa Pedas Yang Gempak

Samyeang Pizza Domino's dan Kepak Ayam Haseyo Rasa Pedas Yang Gempak | Makan Pizza ala K-Pop? Pernah tak korang try? Pergh.. pedas dia tu lain. Menitik peluh jantan cik en masa makan Samyeang Pizza Domino's tadi. Cik en bukanlah seorang pengemar makanan Korea sebabnya dok dengar samyeang tu pedas. Cik en ini lidah mat salleh sikit. Hihi. Sukakan makanan tak berapa pedas. Tapi bila dok try Samyeang Pizza Domino's ini rupanya pedas dia ada kombinasi dengan manis. Memang sedap walaupun bercawan cawan air cik en minum. Rasa dia tu katanya sepedas ramen yang korang dok makan kata pedas tu. So korang yang suka makan ramen tu boleh try menu Samyeang Pizza Domino's ni. Lepas itu ada menu Kepak Ayam Haseyo yang menggunakan sos yang sama tuk Samyeang Pizza Domino's. Memang terlagi lagi cik en ratah Kepak Ayam Haseyo tu.

Samyeang Pizza Domino's dan Kepak Ayam Haseyo Rasa Pedas Yang Gempak
Samyeang Pizza Domino's dan Kepak Ayam Haseyo Rasa Pedas Yang Gempak

Samyeang Pizza Domino's dan Ayam Haseyo Rasa Pedas Yang Gempak


Samyeang Pizza Domino's dan Ayam Haseyo ini diinspirasikan dari muzik pop Korea dan mengelarkan menu terbaru dorang ini The Samyeangs, kumpulan muzik Domino's yang ada 3 ahli iaitu Samyeang Tuna Pizza, Samyeang Chicken Pizza dan Samyeang Beef Pizza serta ada bintang wanita mereka Ayam Haseyo. Dan yang penting "muzik" yang bawa adalah rahsia korea terhangat iaitu Sos Samyeang. Sos Samyeang ini la bahan rahsia penting yang dibuat khas dan ada di Dominos saja. Korang takkan dapat rasa Sos Samyeang ini kat mana mana selain Dominos. Meh cik en nak kenalkan biodata ahli ahli The Samyeangs ini. Hahahahhaha

Samyeang Pizza Domino's Tuna Pizza


Tuna adalah dalam favorite di Domino's dan disebabkan itu Tuna menjadi pilihan untuk join team ni. Samyeang Pizza Domino's Tuna Pizza ini adalah gabungan Tuna, bawang, tomato ceri, pasli, sos bawang berkrim dan semestinya sos samyeang. Dengan mengekalkan rasa dan bau tuna original dan ditambah dengan sos samyeang yang pedas pedas manis ini buat satu kombinasi yang umphhh.. Cik en suka walaupun pedas. 

Samyeang Pizza Domino's Chicken Pizza


Chicken Pizza pula adalah menu classic Domino's dan disebabkan itu juga Chicken menjadi ahli kedua team ini. Samyeang Pizza Domino's keluarkan Samyeang Chicken Pizza yang mana toppingnya ada ayam panggang, bawang, lada hijau,pasli,sos bawang berkrim dan sos samyeang. Yang ini mana yang level kepedasan sederhana boleh cuba. Sebabnya rasa pedas dia half dan sesuai untuk golongan ini makan. 

Samyeang Pizza Domino's Beef Pizza


Samyeang Pizza Domino's Beef Pizza ini diketogerikan dalam First Class. Dengan adunan daging panggang, cendawan, tomato ceri, pasli dan sos Samyeang menjadikan ianya nampak mewah. Daging yang digunakan segar dan ianya menjadikan Samyeang Beef Pizza ini paling favourite cik en. Dan kalau korang jenis suka extra pedas, korang wajib cuba Samyeang Beef Pizza ini. Memang pedas dan menangis cik en makan. Tapi cik en suka!!!

Ayam Haseyo


Inilah bintang wanita Samyeang Pizza Domino's!! Kepak Ayam Haseyo. Ianya ada bila Samyeang Pizza ni ada sebabnya sos yang digunaka adalah sos yang sama. Sos Samyeang ini menyaluti kepak ayam dan ditabur bijan ini akan buat korang rasa lengkap semuanya. 


Desert Domino's

Untuk korang yang nak rasa Samyeang Pizza Domino's  ini, korang boleh pesan 2 Pizza Deal dan rasai Samyeang Pizza Domino's  terbaru dengan lebihan keju dengan harga RM33 untuk 2 pizza regular, RM55 untuk 2 pizza besar dan RM77 untuk extra besar. Kalau nak Samyeang Pizza Domino's bersaiz personal pula, korang boleh order setiap hari selasa untuk Super Tuesday dengan harga serendah  RM3.90 untuk tempahan online dan RM4.90 untuk tempahan di kaunter. 

Menu Samyeang Pizza Domino's dan Kepak Ayam Haseyo ini boleh korang order di mana mana cawangan Domino's bermula 29 Februari. Atau boleh melalui online dan telefon dibawah ini

1 300-888-333

Jika pasangan korang ada Makanan kegemaran seperti Pizza ini ada membawa maksud tertentu dalam perhubungan korang. Boleh baca di Makanan dan Pasangan 

  40 comments:

  1. Sedapnya.. Nak gi terjah domino lah..

    ReplyDelete
  2. Wah, kena terjah Domino's ni...

    ReplyDelete
  3. Murah pizza 4.90...boleh Cuba...dekat ja dominos dengan rumah

    ReplyDelete
  4. Cik en ne saja jew... Lapaq terus ada yang lunch dominos rini

    ReplyDelete
  5. Kedai Domino's mana nie nampak cantik. I dah try Samyeang Pizza memang sedap

    ReplyDelete
  6. Memang menitik peluh makan yang beef pizza samyeang tu kan

    ReplyDelete
  7. Memang menitik peluh makan yang beef pizza samyeang tu kan

    ReplyDelete
  8. Teringin nk try tp takut pedas dia xleh diterima perut. ayam haseyo tu pun nampak menarik sgt. Ngences dibuatnya.

    ReplyDelete
  9. Okey akak nak pi cuba nanti..nampak menarik pizza kpop ni semua tengok Cik En makan terus teruja..Dania suka ni kalau melibatkan Samyeang

    ReplyDelete
  10. megi samyeang penah lah makan tu pon mcm air terjun higus nak turun..hahaha.. kalau makan pizza level kepedasan samyeang ni tak tau la ape lagi yang turun..hahaha.. tp macam menarik nak try.. sesekali makan ala ala korean food best jugakkan..

    ReplyDelete
  11. tengok gambar pizza tengah lapar ni.. aduiii mengancam betul

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  12. Arghhh nk kena terjah dominos nie !! Semuanya nmpk menyelerakan sgt. Sy pon dpt invitation ke sini, tp amboi jauh sungguh dari Banting nak k Ipoh. Hahaha

    ReplyDelete
  13. Pizza Samyeang nampak sedap dan pedas. Anak-anak I pasti suka. Will buy 1 for them to try it out.

    ReplyDelete
  14. Rose kalau makan ramen tu mesti keluar air mata. Tak tahan pedas. Dan selalu makan tak habis.
    Teringin pula nak rasa pizza samyeang ni.. nampak sedap je semua pilihan.

    ReplyDelete
  15. Samyang sedia ada akk xle mask. Dominos ni sama ke kepedasannya? Sesuai tak utk budak?

    ReplyDelete
  16. Adoiii cik en buat air liur meleleh lah...ala nak try jugak lah nanti

    ReplyDelete
  17. Lapar lah tengok pizza-pizza dominos ni. Tak pernah rasa aamyeang lagi. Tapi pizza samyeang ni nampak sedap sangat.

    ReplyDelete
  18. teringin nak makan
    nampak sedap

    ReplyDelete
  19. Menyelerakan betul piza dan ayam tu..hihu. Pedasnya tu pedas sangat ke ya? Saya suka pedas-pedas ni sebab kalau tak pedas rasa macam tak lalu makan, hihi.

    ReplyDelete
  20. Adoi sedapnya..kita baru mkn yg kepak ayam tu hri isnin hri tu..mmg sedap n kena ngn tekak kita...btw dominos mmg fav kita

    ReplyDelete
  21. walaupun samyam tu satu tren tapi uzu tak pernah makan lagi hahha. uniklah kiranya bila dominos gabungkan pizza dengan samyang dan ayammm dominos ni hehee sedap lah kan ? mesti lagi sedap bila ada menu perisa baru

    ReplyDelete
  22. Wow Dominos dan ada pizza Samyeang ala Korea gituw hehehehe dengan kepak ayam tu menggiurkan bestnya lama tak makan pizza Dominos ni. Nak call lah...

    ReplyDelete
  23. rasa macam nak makan esok pula

    ReplyDelete
  24. Yang dominos punya x pernah try lagi ayam dia tapi korean punya pernah..sedappp. nanti nk try lah pulak dominos punya ayam ni.

    ReplyDelete
  25. Walaupun macam kelakar, tapi sedap pulak nama menu deorang. Dah dominos, sure semua sedap.

    ReplyDelete
  26. Oh I wanna try out these new Korean flavors macam best her! Especially the ayam haseyo!

    ReplyDelete
  27. Mengancam betul la pizza nya pun lahai. Nak kena pergi dominos niii

    ReplyDelete
  28. dah lama dah sebenarnya tak makan pizza. baca entry ni rasa teringin pulak. nampak mengancam sangat pizza nya pun.

    ReplyDelete
  29. Adoii serius terliur tengok. Sebab kc mmg peminat pizza n dah lama tak makan.. ni yang terliur terokk tgk pizza samyeang cik en ni hahaha. Teringin nak rasa yang samyeang beef n chicken tu heehee.

    ReplyDelete
  30. Aduhhhh....!!! Godaan apakah ini... Oh tidakkkkkkk makin mengancam pizza2 mereka sekarang nie... Kenapa la area rumah kita dorang xde buat delivery... Senang sikit

    ReplyDelete
  31. Sound like having pizza in Korea. I really can't imagine how the taste like but I believe I should give it a try... The pics look so tempting and drooling to the max. - Racheal

    ReplyDelete
  32. Sedapnya pizza samyeang tu cik en. Rasa nak try pulak . Sekangkang kera je dari rumah ni.

    ReplyDelete
  33. sedapnya....nak try yang chicken tu lah sebab akak ni tak tahan pedas sangat hehehe

    ReplyDelete
  34. makan tak ajk ! sedap ni cik enn

    ReplyDelete
  35. tiba2 terbayang pedasnya mee tu pulak. tp klu lawan dgn bini sapa tahan mesti best ni.

    ReplyDelete
  36. Sedapnyaa! Teringin jugak nak makan :D

    ReplyDelete
  37. Macam sedap je. Kena cuba ni!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads