www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-01-31

Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream Untuk Si Muka Berjerawat

Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream Untuk Si Muka Berjerawat | Muka start berjerawat bila masuk usia remaja. Ada yang dah dewasa, jerawat hilang tapi ada yang masih berjerawat sampai tua. Walaupun cik en bukan kulit jenis berjerawat tapi bila mai bulan itu, still akan tumbuh sikit sikit terutama dahi dan dagu. Walaupun tak lama, tapi ianya mai time cik en nak melawa ada function atau travel. Hahaha.. Kalau dok snap pakai handphone canggih mungkin boleh pilih modd beauty tapi confident level kita live dengan orang akan terganggu sikit la kan? Tapi lani korang tak perlu risau kalau ada Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream ini. Sebabnya cleanser ini diubuat khas untuk mereka berjerawat, kulit berminyak dan combination skin. Hope korang boleh ada choice lain untuk masalah korang dengan baca entri  Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream ini.

Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream Untuk Si Muka Berjerawat
Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream Untuk Si Muka Berjerawat

Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream


Kadang kadang korang rasa korang dah pakai la spot treatments, krim anti jerawat, serum dan lain lain lagi tapi korang lupa pada cleanser atau pencuci muka. Sedangkan pencuci muka la asas kepada produk yang korang akan pakai selepas itu. Kalau korang main pakai je cleanser tak tengok pada jenis kulit apa, mungkin produk lain kurang memberi kesan yang sepatutnya. Selain itu, kalau korang gunakan Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream untuk mencuci muka, korang tak perlu nak cuci terlalu lama sebabnya Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream ini mampu exfoliate kulit korang dan keluarkan sel kulit mati dan berminyak. Penggunaan Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream ini boleh dilihat dengan penggunaan 7 hari saja. 

Info info lain Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream :
  • Unclog and reduces the appearance of pores
  • Medical-grade products
  • Anti-inflammatory as well as an antioxidant
  • Its citric acid base to treat everything dari blackheads to breakouts, plus plant ekstrak to balance balik oil terutama di kawasan T Zone
  • Tindakan yang cepat dan kesan dalam masa 7 hari
  • Sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi

Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream Untuk Si Muka Berjerawat


Cara penggunaan Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream :

  • Gunakan sedikit saja Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream dan cuci muka
  • Bilas dan gently pat dry
  • Guna 2 kali sehari pagi dan malam

Untuk korang yang tertarik nak mencuba, produk ini dijual dengan harga RM80 dan korang boleh dapatkan di 

  1. AEON Dato Onn, Johor Bahru
  2. Official Online Store : www.allyoung.my ( korang boleh dapatkan diskaun RM10 dengan menggunakan --> SWA10 tanpa minimun pembelian sehingga 28 Februari 2018 )
  3. Online Store : www.hermo.com , www.zalora.com , dan www.lazada.com
Selain dari Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream, korang oleh juga mencuba Swissvita 3D Micrite All Use Eye Cream dan review korang boleh baca Calit Swissvita 3D Micrite All Use Eye Cream 7 Saat Dan Say Goodbye Mata Panda

  3 comments:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads