www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-12-13

Bayar PTPTN Menang Iphone X

Bayar PTPTN Menang Iphone X | Pagi pagi cik en baca email tajuk Bayar PTPTN Menang Iphone X ini. Isk, betul ke? Cepat cepat open email tu dan baca. Iyelah, boleh menang Ipohone kalau bayar PTPTN. PTPTN atau Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Negara ini menawarkan kepada sesiapa yang teringin sangat nak Iphone X macam cik en ini. Hhahaha. Tapi dengan bersyarat la. Bukan semudah itu je. Kena bayar hutang PTPTN korang dulu untuk melayakkan korang mendapat peluang memilikinya. PTPTN menawarkan 20 buah Iphone X untuk semua peminjam mereka. 



Bayar PTPTN Menang Iphone X

Syarat yang perlu korang patuhi adalah membayar sekurang kurangnya RM1000 untuk mendapat 1cabutan. Tempoh promosi 1-31 Disember 2017. Ha, apa ditunggu lagi, cepat cepat la grab peluang ini. Sapa sapa yang selalu dapat luck tu. Hahahha. Nak beli mahai gak. Ini email dari PTPTN yang cik en dapat


Klik http://bit.ly/MyPayPTPTN untuk ke laman Web Bayaran Balik Pinjaman PTPTN atau saluran lain http://www.ptptn.gov.my/saluran_byrn_balik.html

  3 comments:

  1. Bagus juga ni.. mesti peminjam terus semangat membayar hutang2 ptptn ni kan.. Iphone X tuu.

    Siapa yang tak nak kan?

    ReplyDelete
  2. for some reason i thought it's a spam email.

    ReplyDelete
  3. Macam2 ganjaran ptptn buat nak suruh org bayar hutang... Tapi ada gak yg degil... Huhu

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads