www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-09-07

Makanan Best Masa Cik En Ke Kelantan

Makanan Best Masa Cik En Ke Kelantan | Entri ini cik en nak kumpulkan kesemua makanan yang cik en makan masa di Kelantan ritu. Harap ada yang terliur tengok Makanan Best Masa Cik En Ke Kelantan ini. Dan mungkin ada lagi makanan makanan sedap di Kelantan cik en tak rasa lagi disebabkan kekangan masa. Insyallah cik en akan repeat balik ke Kelantan untuk explore semua tempat terutama tempat makan yang sedap.

Mee Kari Kelantan

Sup GearBox

Pulut Mangga

Jeput Malaih

Nasi Kerabu


Bingsu Tembikai

Perut Air Asam

Makanan Tradisi Kelantan

Kerabu Maggi
Terliur tak? Cik en tahu masih banyak lagi makanan sedap di Kelantan tak cik en cuba. Kalau korang orang Kelantan atau orang yang tahu makanan sedap di Kelantan. Apa kata listkan di komen. Boleh cik en buat checklist bila repeat ke Kelantan nanti. 

  3 comments:

  1. makanan di kelate sedap2 belako. kena maghi make sokmo tu, deh?

    ReplyDelete
  2. SEDAPnyaa,perut air asam dgn kerabu meggi,,T.T,,buat makin rindu kampung ni,,dah setahun xbalik kelate

    ReplyDelete
  3. masa p kelantan dulu pon.. kerap jugak dok mencari mknan kelantan yg xpernah rasa...

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads