www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-09-07

Makanan Best Masa Cik En Ke Kelantan

Makanan Best Masa Cik En Ke Kelantan | Entri ini cik en nak kumpulkan kesemua makanan yang cik en makan masa di Kelantan ritu. Harap ada yang terliur tengok Makanan Best Masa Cik En Ke Kelantan ini. Dan mungkin ada lagi makanan makanan sedap di Kelantan cik en tak rasa lagi disebabkan kekangan masa. Insyallah cik en akan repeat balik ke Kelantan untuk explore semua tempat terutama tempat makan yang sedap.

Mee Kari Kelantan

Sup GearBox

Pulut Mangga

Jeput Malaih

Nasi Kerabu


Bingsu Tembikai

Perut Air Asam

Makanan Tradisi Kelantan

Kerabu Maggi
Terliur tak? Cik en tahu masih banyak lagi makanan sedap di Kelantan tak cik en cuba. Kalau korang orang Kelantan atau orang yang tahu makanan sedap di Kelantan. Apa kata listkan di komen. Boleh cik en buat checklist bila repeat ke Kelantan nanti. 

3 comments:

Abam Kie said... [Reply]

makanan di kelate sedap2 belako. kena maghi make sokmo tu, deh?

amira faqihah said... [Reply]

SEDAPnyaa,perut air asam dgn kerabu meggi,,T.T,,buat makin rindu kampung ni,,dah setahun xbalik kelate

zarul farhana said... [Reply]

masa p kelantan dulu pon.. kerap jugak dok mencari mknan kelantan yg xpernah rasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads