www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-08-04

Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo

Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo | Kegilaan dan ketagihan bid di Chilindo buat cik en rasa lama web Chilindo ini berpuaka dan berhantu. Cik en tak boleh nak lupa pasal chilindo ini setiap hari. Anyway sekrang dah ok sikit la ketagihan itu.  Sebab boleh update blog 2 3 entri ini. So saja nak kongsi barang apa cik en menang bid ini. Jom tengok Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo



Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo


Cik en mula terjebak dengan Chalindo pada 1 Ogos 2017 walaupun dah pernah dengar pasal ini dari sepupu cik en Along Yati. Masa itu cik en malas nak ambik port sampai la terpengaruh dengan Granny Ayuni Rafilah pula sebab dia asyik tayang kotak Chilindo tu. Dan cik en masuk dah try bid. Dan 2 barang pertama yang cik en bid bernilai dibawah RM10 iaitu Flexible Octopus Tripod For Mobile Phone : Blue / Red ( RM 3.20) dan Phone Holder for Car Steering Wheel (RM1.20) dan ditambah cas penghantaran RM8.00. 


2nd cik en terbid tanpa sedar. Hahahha. dan menang Sports Cam bawah ini dengan nilai RM70 sajeee. 



Tapi "Go Pro" ini bukan cik en punya sebab dah dibook oleh kawan cik en. Jadi cik en mampu tengok dan berhu hu hu je la. Tapi cik en yakin, cik en boleh pinjam balik ini. Hahhaha. Jahat tak. 

So total semuanya 3 barang ini bawah RM100 la. Lani saat entri ini ditaip masih de 5 barang dalm cart cik en tu. Hahha. Anyway untuk next entri cik en nak kongsi tips menang bid di chilindo yang mana cik en da shedule untuk next entri di www.nurfuzie.com

15 comments:

noorhaidaz eyda said... [Reply]

Sama la pulak "go pro" kite... tp warna pink..hehehe...bestkan main bid2 ni...

noorhaidaz eyda said... [Reply]

Sama la pulak "go pro" kite... tp warna pink..hehehe...bestkan main bid2 ni...

Aiman said... [Reply]

waahh murah gila dapat action camera harga mcm tu

helloaiman

Zafirah Nazri said... [Reply]

Wowwwww,tak sabar nak tggu next entryyy

Nadia Nurul said... [Reply]

wah tahniah cik en:)

Jueliza Jamani said... [Reply]

Perghhh sakan wehhh..

Anis Khalilah said... [Reply]

Ramai jugak orang terpengaruh dengan ni tapi tak pe alah membeli menang memakai kan? ^^

Shahida Dzulkafli said... [Reply]

Teringin juga nak bid tapi tak pandai.. Huhuhu..

SITI AWADAH said... [Reply]

brp lama amik masa utk smpai brg2 ni cik en?

nini said... [Reply]

Bestnya =) paling best bila barang dah sampai depan rumah...hihi

Eeca Shyaa said... [Reply]

bestnya dapat cam tu!

Nor Marshaliza Shaidan said... [Reply]

Macam best ja go pro tu...nt leh try bid lagi...hihi

Cik Ash said... [Reply]

Berapa kalau barang ni sampai dekat kita

Delimasari said... [Reply]

x pandai ler nk bid222 tu

tenku butang said... [Reply]

woww.. sports cam rm70 je? amacam barangnya? ok tak? nak tengok review.. baru leh bid jugak.. heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Cerita Best Yang Lain

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads