www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-08-04

Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo

Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo | Kegilaan dan ketagihan bid di Chilindo buat cik en rasa lama web Chilindo ini berpuaka dan berhantu. Cik en tak boleh nak lupa pasal chilindo ini setiap hari. Anyway sekrang dah ok sikit la ketagihan itu.  Sebab boleh update blog 2 3 entri ini. So saja nak kongsi barang apa cik en menang bid ini. Jom tengok Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo



Hasil Kemenangan Bid Di Chilindo


Cik en mula terjebak dengan Chalindo pada 1 Ogos 2017 walaupun dah pernah dengar pasal ini dari sepupu cik en Along Yati. Masa itu cik en malas nak ambik port sampai la terpengaruh dengan Granny Ayuni Rafilah pula sebab dia asyik tayang kotak Chilindo tu. Dan cik en masuk dah try bid. Dan 2 barang pertama yang cik en bid bernilai dibawah RM10 iaitu Flexible Octopus Tripod For Mobile Phone : Blue / Red ( RM 3.20) dan Phone Holder for Car Steering Wheel (RM1.20) dan ditambah cas penghantaran RM8.00. 


2nd cik en terbid tanpa sedar. Hahahha. dan menang Sports Cam bawah ini dengan nilai RM70 sajeee. 



Tapi "Go Pro" ini bukan cik en punya sebab dah dibook oleh kawan cik en. Jadi cik en mampu tengok dan berhu hu hu je la. Tapi cik en yakin, cik en boleh pinjam balik ini. Hahhaha. Jahat tak. 

So total semuanya 3 barang ini bawah RM100 la. Lani saat entri ini ditaip masih de 5 barang dalm cart cik en tu. Hahha. Anyway untuk next entri cik en nak kongsi tips menang bid di chilindo yang mana cik en da shedule untuk next entri di www.nurfuzie.com

  20 comments:

  1. Sama la pulak "go pro" kite... tp warna pink..hehehe...bestkan main bid2 ni...

    ReplyDelete
  2. Sama la pulak "go pro" kite... tp warna pink..hehehe...bestkan main bid2 ni...

    ReplyDelete
  3. waahh murah gila dapat action camera harga mcm tu

    helloaiman

    ReplyDelete
  4. Wowwwww,tak sabar nak tggu next entryyy

    ReplyDelete
  5. Ramai jugak orang terpengaruh dengan ni tapi tak pe alah membeli menang memakai kan? ^^

    ReplyDelete
  6. Teringin juga nak bid tapi tak pandai.. Huhuhu..

    ReplyDelete
  7. brp lama amik masa utk smpai brg2 ni cik en?

    ReplyDelete
  8. Bestnya =) paling best bila barang dah sampai depan rumah...hihi

    ReplyDelete
  9. Macam best ja go pro tu...nt leh try bid lagi...hihi

    ReplyDelete
  10. Berapa kalau barang ni sampai dekat kita

    ReplyDelete
  11. woww.. sports cam rm70 je? amacam barangnya? ok tak? nak tengok review.. baru leh bid jugak.. heeee

    ReplyDelete
  12. Ok tak kualiti gambar sports cam tu

    ReplyDelete
  13. Camera sport tu ok tak? Sebab saya menang bid.. tgh pikir nak oe tak barang tu.

    ReplyDelete
  14. Heya! I'm at work browsing your blog from my new iphone 3gs!
    Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to
    all your posts! Carry on the superb work!

    ReplyDelete
  15. I was suggested this web site by way of my cousin. I am no longer sure
    whether or not this submit is written via him as nobody else understand such special about my
    difficulty. You are amazing! Thank you!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!