www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-07-05

Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley

Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley | Kesibukan bekerja adalah faktor utama food delivery menjadi pilihan warga kota lebih lebih lagi yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor. Badan pula penat dengan kerja yang banyak dan kena tempuh jalan yang jem setiap hari. Kalau cik en sendiri pun cik en nak order makanan online dan sampai terus depan pintu rumah daripada memasak. Senang kan? Tapi pilihan yang ada sekarang ini terhad kepada western food saja? Tapi dengan Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley ini korang bukan saja korang boleh order western food tapi boleh juga order rice, noodle, snack, toast dan drink sekali. Dengan PappaDelivery korang mempunyai banyak pilihan untuk memilih makanan yang korang rasa nak makan pada masa itu. 

Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley
Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley 

Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley 


Makanan yang dihantar secara food felivery oleh Perkhidmatan PappaDelivery adalah makanan daripada PappaRich, so kalau korang order korang akan dapat makanan yang fresh dan delicious sama macam korang makan di PappaRich. So kenapa nak bersesak untuk beli barang memasak di supermarket dan habiskan masa di dapur kalau ada perkhimatan online food delivery sebegini?

Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley


Mana suami isteri yang sibuk bekerja itu, korang boleh spend masa lepak sementara menunggu food delivery ini sampai. Perkhidmatan PappaDelivery ini akan hantar dalam apa jua keadaan. Tak kisahlah kalau hujan atau panas. Bukan saja di rumah,  perkhidmatan PappaDelivery ini juga boleh hantar ke pejabat korang. Mungkin korang nak buat makan makan di pejabat dan PappaDelivery ini akan buat meal untuk berapa orang yang korang nak. Kira udah macam catering la kan? Just online dan setkan untuk berapa orang dan mereka akan hantar terus ke untuk korang.

Perkhidmatan PappaDelivery Food Delivery Terbaik Sekitar Klang Valley
PappaDelivery Food Velivery

Selain kelebihan mempunyai pilihan makanan yang banyak,fresh dan sedap, PappaRich tadalah restoren yang berstatus Halal dikeluarkan oleh JAKIM. So semua food delivery yang dihantar oleh PappaDelivery berstatus halal juga la.. Macam cik en beritahu awal awal tadi, korang boleh pilih 6 kategori untuk tengok menu apa yang ada. Just online dan pilih kategori korang nak makan dan pilih menu yang ada.  Contoh seperti dibawah ini. Cik en akan memilih rice dan terasa nak makan Nasi Lemak ayam dan ada sotong juga so cik en memilih Nasi Lemak with Curry Chicken + Sweet & Spicy Sotong (2 Pieces) untuk food delivery ini. 



Mudah kan? Tapi buat masa ini, PappaDelivery hanya merangkumi sekitar Klang Valley. Perkhidmatan Food Delivery oleh PappaDelivery sekarang ini merangkumi zon zon di bawah ini saja: 

  • Ampang
  • Jalan Ipoh/Sentul
  • Setapak
  • Sri Petaling/ Bukit Jalil
  • Kepong/Jinjang
  • Bangsar
  • Ara Damansara
  • Kota Damansara
  • Batu Caves
  • Gombak
  • Selayang
  • Damansara
  • Petaling Jaya
  • Bandar Utama
  • Sg. Buloh
  • Cheras

Untuk korang yang order melalui perkhidmatan PappaDelivery korang perlu order menu minimun RM15 (include GST) dan akan dicas RM5 untuk food delivery jika total makanan yang order dibawah RM30. Kalau lebih RM30 korang akan dapat free of charge untuk food delivery. 

Antara makanan yang boleh cik en kongsi dengan korang seperti dibawah ini:




Selain dari PappaRich, kalau korang nak order Papparich Coffee dan Cat & The Fiddle Cheesecake, korang boleh juga menggunakan perkhidmatan online PappaDelivery ini. Cat & The Fiddle Cheesecake boleh juga dihantar melalui perkhidmatan food delivery PappaDelivery dan Paparich Coffe melalui postage dan free delivery. 

So apa tunggu lagi, boleh try untuk gunakan perkhidmatan ini dengan melayari Food Delivery PappaDelivery melalui PC atau smartphone korang. PappaDelivery We Deliver Greet Food

Jumpa untuk next entri di www.nurfuzie.com 

12 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

menarik nie

mamapp said... [Reply]

uwaa.. shsh alam takde

Pha Is said... [Reply]

Belah penang? Hahaha

Fieza Sani said... [Reply]

Byk dh pilihan food delivery selain makanan2 segera mcm mcD,KFC,Pizza Hut, Dominos..Tapi pappa delivery ni lagi menarik menu2 dia..kena dgn tekak orang Malaysia...

TunSha Ayunie said... [Reply]

Senang sangat, dah tak payah susah2 nak pergi walk in...

sayidah napisah said... [Reply]

Wowww sangat2 menarik! Nak area Seremban please pappa delivery! Hehehe

Rozita Cerita Ita said... [Reply]

ooo..ok bebila stay lembah kelang sorg2 leh try ni.. tq info!

Wan Syahida said... [Reply]

Waah best lah!! Kalau time tak sihat or tak larat nak masak ke, ok kan nak order ni. Ada kat kawasan saya jugak!! Thanks for sharing!

timm bill said... [Reply]

dapnyer, lama xpi paparich, eh, penah g ke eh..
eh silap, old town white coffee yg slalu g tu..

Cekgu Norazimah said... [Reply]

Area Banting pwess pappa delivery 😉

Jueliza Jamani said... [Reply]

alaa best tp tempat kita takderrr sob sob sob

Siti Yang Menaip said... [Reply]

terbaik la sekarang semua hujung jari sajaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads