www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-07-01

Koleksi Poskad Raya Animasi Pos Laju dan Kad Raya Eintan Nurfuzie 2017

Koleksi Poskad Raya Animasi Pos Laju dan Kad Raya Eintan Nurfuzie 2017 | Sepatutnya cik en update awal Koleksi Poskad Raya Animasi Pos Laju dan Kad Raya cik en tahun ini. Tapi kekangan masa buat cik en tak sempat nak keluarkan sebelum raya. Istimewanya tahun ini cik en teruja gila dapat Poskad Raya Animasi dari Pos Laju oleh kawan kawan blogger cik en. Jakun la sekajap sebabnya cik en suka animasi ini. 


Cik en teruja nak story pasal poskad animasi ini. Poskad Raya Animasi ini dikatakan ada 4 animasi berbeza tapi cik en dapat 3 dari 4 tu. Kira dah jadi koleksi la kan? So korang guna aplikasi AR Postcard yang boleh download dari Play Store atau Apple Store. Mesti korang yang nak tau sangat apa animasi tu kan? Ianya ada animasi kartun bergerak dan suara serta lagu. Cik en ada buat satu video yang mana korang boleh tengok di Koleksi Poskad Raya Animasi Pos Laju. Lani cik en nak tunjuk la kesemua koleksi poskad ini. 

Dari Lyana Ishak

Dari Haida Eyda

Dari Bonde Zaidalifah

Comel comel kan? Jadi budak budak la kejap main animasi ini. Terima kasih pada kawan kawan cik en. Memahami keterujaan cik en untuk dapatkan poskad animasi ini. Tapi cik en takkan lupakan pada kad raya yang kawan blogger cik en bagi ini. 

Dari Shida Radzuan
Dari Ex Partner Smule
Lyana Ishak bagi Poskad Animasi dan Kad Raya
Bagi cik en pula cik en buat juga kad raya untuk semua kawan kawan cik en tahun ini. Tapi ada sedikit perbezaan sebabnya tahun ini cik en tak buat sendiri tapi tempah pada Shida Radzuan. Sebabnya cik en sedikit sibuk dna ink printer tak ok lagi. So nak tengok kad raya cik en?


Comel tak? hahahah. Anyway bulat muka cik en. Terima kasih yang bagi alamat untuk cik en pos. Kali ini cik en hantar lebih kurang 52 keping kad raya di seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak. Ntah sampai ntah tidak. Harap semuanya selamat sampai. Koleksi Kad Raya Eintan Nurfuzie 2016

  8 comments:

  1. selamat hari raya cik en.. cntik kad raya cik ennnn.. <3

    ReplyDelete
  2. Wahhhh... byk gak dpt kad raya ye... Eyda dpt 1 je thn ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. Kan... bestnya kalau dapoat kad raya ni. Walaupun macam old skool tapi actually ada sentimennya di situ.

    ReplyDelete
  4. ala, x post pun kat akak..heheh tahun ni x huat, x berkesempatan.

    ReplyDelete
  5. Banyaknya kad raya die.. tahniah cik en

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat kad raya. dah lama tak dapat. huhu.

    jemput ke blog saya hikayathidupseorangaku.blogspot.com

    btw, saya ada buat satu suvey. Harap cik en sudi jawab >> https://goo.gl/forms/Y7hlOgJFYdYlvyYz1

    thanks :)

    ReplyDelete
  7. share pengalaman anda menggunakan perkhidmatan kurier di sini https://www.lookp.com/malaysia/courier sebagai bahan rujukan pengguna di luar sana untuk mendapatkan perkhidmatan kurier yang terbaik.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads