www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-06-14

Tema Emerald Green Bakal Jadi Pilihan Raya 2017

Tema Emerald Green Bakal Jadi Pilihan Raya 2017 | Tahun ini mesti Tema Emerald Green menjadi pilihan kebanyakan orang. Walaupun dari awal cik en tengok tema hijau menjadi pilihan tapi warna Emerald Green ini nampak lebih classy dan tidak terlalu shinning macam pokok pisang. So cik en boleh agak warna ini bakal menjadi top untuk raya tahun ini. Oleh kerana itu, cik en nak padankan satu suit dari hujung rambut ke hujung kaki bersama aksesori yang sesuai. So jom kita tengok Tema Emerald Green Bakal Jadi Pilihan Raya 2017 ngam atau tidak dengan korang


Tema Emerald Green Bakal Jadi Pilihan Raya 2017

Untuk kali ini cik en suka yang simple dah tak banyak gunakan warna. Sebab itu cik en combinekan Emerald Green dengan green, cream dan putih. Tudung cik en ambil yang warna warni bagi untuk naikkan seri sedikit di bahagian muka. Simple tapi menyerlah. Jom tengok apa yang cik en cuma mix and match kan. Semuanya ini ada di Lazada tau! So korang klik je di gambar klik disini untuk tahu lebih detail.

Baju Kurung dari Amar Amran Kurung Moden Qhalisa (Emerald Green)


klik sini


Jelitasara X Lazada Pure Silk Long Shawl (Vanilla Cream)


klik sini



KASUT U EV 702-01812 Lady / Women shoes • Kasut Wanita / Heel Sandals • Tumit Tinggi / Elegant Heel - Beige

  


klik sini


Arche Peridot Protective Therapeutic Cluster Gemstone Bracelet (Green)

klik sini
FANCICO Popular Resin Flower Pendant Necklace




Dalam pemilihan ini, cik en memilih baju kurung kosong bewarna Emerald Green dan cik en tambahkan aksesori yang bersesuaian dengan baju itu, Pemilihan warna dengan putih menjadinya lebih natural di pagi raya nanti. Andai kata korang ada warna tema yang tersendiri dan nak tempah dah tak sempat, korang boleh usha usha di Raya Fashion sale di Lazada bermula 19 Mei 2017 Hingga 30 Jun 2017 ini untuk korang dapatkan diskaun hampir 80% tau! Selain dari fesyen ini, korang boleh juga usha di Marhaban Ya Ramadan Dan Riang Ria Raya untuk dikaun hampir 90 %

12 comments:

aRzMoHa said... [Reply]

cantiknya tema emerald green ni...

aRzMoHa said... [Reply]

meriah la raya cik en tahun ini

aRzMoHa said... [Reply]

lengkap semua nya dari baju sampai kelengkapan kecil lain warna emerald green

Azlinda Azman said... [Reply]

Emerald green lawo..baru berkira2 nk warna ni thn ni..tp tak jadi hehe

kak gojes said... [Reply]

cantik la kaler ni cik ein

mamapp said... [Reply]

Memang cantik emerald green ni kan

Along Misuari said... [Reply]

Bukan main meriah lagi ya cik en nie..
Nak beraya sepanjang tahun ke nei??

Ikhlas Dari
Along Misuari

Fieza Sani said... [Reply]

Saya pun kaler hijau gak, cik en..tapi hijau petronas..hehe

lyana ishak said... [Reply]

Uishhh kemain cik en tahun nie .. Kalah ai nie hahaha .. Selamat menyambut hari raya cik en .. Kad raya yana dah received tq =)

Nina Mads said... [Reply]

dinggah sini EN.. suka juga tp tak ada lg kaler baju raya emerald. jemput join GA kad raya 😬

mamapp said... [Reply]

Mama suka kaler ni

SalbiahM said... [Reply]

tak sabar nak tengok gaya cik ein di pagi raya nanti.warna ni memang cantik dan nampak mahal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads