www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-06-01

Jom Shopping di ezbuy Malaysia Sempena 65eDay Global Super Sales Event

Jom Shopping di ezbuy Malaysia Sempena 65eDay Global Super Sales Event  | ezbuy Malaysia adalah tempat terbaik untuk korang shopping online dari peniaga - peniaga di Malaysia, China, USA dan Taiwan. Terdapat lebih 20 juta produk yang dijual di ezbuy malaysia ini termasuklah pakaian lelaki dan wanita dengan fesyen terkini, aksesori, kasut, beg, barangan sukan, barangan kecantikan dan kesihatan, gadjet dan macam macam lagi la. Pendek kata, barangan rutin harian ada di ezbuy malaysia. Dan semuanya Direct from Factory Sale. Wholesales PriceSyok kan shopping online di satu web yang ada semuanya ada. Mudah dan cepat! 



Anyway cik en nak beritahu satu rahsia ini. pst!! meh rapat rapat sini. ezbuy malaysia tengah buat beberapa promosi dan sale tau sekarang ini. Penghantaran percuma dan tiada syarat minimum purchase. Confirm ianya mesti berita gembira terutama untuk kaki kaki shopping online di luar sana. Pantang dengar ada promosi atau sale, mesti korang tertarik kan? Promosi yang tengah hot di ezbuy malaysia bersempena 65eDay Global Super Sales Event bermula 31 Mei sehingga 5 June 2017 nanti ialah

  • Discount sehingga 90% untuk barangan terpilih 
  • Fashion Specials
  • Lifestyle Essentials
  • ezbuy’s Best Sellers
  • Exclusive Flash Deals di Great Discounts
  • Deal of the Day Section, Great Daily Deals for Everyone
  • Friends Deal, Share & Shop with Love Ones and enjoy Wholesale Prices lebih 300 Items together (dikemaskini setiap hari)
  • Product Selection : 2017 Spring Summer Women’s Fashion, Men’s Fashion, Accessories, & others in-trend collection starting from RM8. Eg:https://ezbuy.my/product/7425552.html
  • 2 June onwards (Free Shipping Zone)
  • Cash Off Voucher Up To 40% Off
  • Total Cash Off Voucher Up to RM660
  • Product Selection From:
    • Most Stylish Fashion Items Up To 40% Off
    • New Season Shoes,Bags & ACC Up To 40% Off
    • Must-Have Beauty Makeup Up To 40% Off

ezbuy Malaysia 

So mesti korang tertanya tanya kan apa barangan yang paling banyak diberi potongan diskaun di ezbuy malaysia masa itu kan? Antaranya adalah barangan jenama Pineng, Casio, Tefal, Sony, Canon, Casio, Daniel Wellington, Omron, Western Digital, Samsung, Viewsonic, Sonicgear, Olivia Burton, kellogs dan banyak lagi. Kalau korang tak baru tahu ezbuy malaysia ini, korang boleh dapat free voucher bernilai RM15 kalau download apps ezbuy di google play atau apple store. Cuma scan bar dan nikmati voucher tersebut. 


klik sini untuk sign up


Macamna nak buat pembelian di ezbuy malaysia ini? sebelum ini cik en pernah story macamana mudahnya membuat pembelian online di ezbuy. So mana yang terlepas nak membaca boleh la terjah entri Mudahnya shopping di ezbuy  ini untuk tengok macamana cik en buat pembelian sebelum ini. so apa tunggu lagi, jom kita ramai ramai terjah ezbuy malaysia untuk usha dulu apa yang best dan mulalah shopping bermula 31 Mei ini. Jangan lupe reminder kat kalender smartphone korang. Takut nanti terlepas pulak. Dengan ezbuy malaysia pembelian jadi mudah, murah dan cepat dannnnnn free shopping!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads