www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-06-08

Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water Mahal? Berbaloi Ke Beli?

Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water Mahal? Berbaloi Ke Beli? | Asyik asyik cik en nak kongsi pasal resepi je kan? Jemu dah kan? Ok la, cik en nak kongsi sikit review satu produk dari Bio-essence yang cik en baru pakai ini. Mungkin ada yang pernah tertengok Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini tapi bila tengok harga dekat RM90 kalau di Watson. So cik en nak kongsi berbaloi ke korang nak beli Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini. Lagi lagi yang tak berapa senang macam cik en ini. Nak beli pun, kena usha berbelas kali, tengok de promosi tak dan berapa harga paling murah yang ditawarkan. Rasanya cik en dah usha 3 bulan juga la. Hahahha

Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water 



3 bulan tu rasanya cik en dah tengok beberapa kali promotion kat Watson. Hahaha. Tapi lepas je cik en usha, cik en cari info pasal review produk ini. Dok google dan jumpe la blog rakan blogger cik en Suria LekatLekit di entri RAHSIA DISEBALIK BIO ESSENCE 24K BIO GOLD WATER . Dan reviewnya review jujur dan bila tengok ada positif cik en beli la gaji bulan lepas. Dan sekarang dah minggu ke 3 memakai Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini. 



Cik en pakai 3 kali sehari sebelum sapukan toner. Lately ini cik en tak sihat dan kurang selera makan dan selalunya kulit cik en akan kering bila dah kurang minum air plus dengan puasa tapi semenjak pakai Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini cik en rasa kulit lembab walaupun cik en tak calit sebarang BB cream, krim atau bedak. Cik en anggap Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini macam serum je. Just pakai Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water dan gi kerja. 



Struktur Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water  ini macam serum dan ada kepingan kecil gold. Bau dia harum cik en suka dan struktur dia mudah serap dan tak perlu nak menunggu lama kan? Buat masa ini kulit more shinning macam gold gitu. Hahaha. Tapi usia cik en 30 an ini dah mula start pakai camni. Cik en tak minat nak makeup hari hari so cik en akan pakai pe yang patut je. 

Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini bagi cik en sangat bagus la diamalkan. Kuantiti dia banyak so confirm 3 bulan pun tak habis kalau pakai sorang kan? Dan Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini ada 2 jenis tau. Satu gold rose dan ada botol kecil harga dalam Rm30++ gitu. Mungkin muka jadi pinkish kot. Tapi sebab cik en memang aim Bio-essense 24K Bio-Gold Gold Water ini dari awak lagi cik en ambil yang ini dlu. Selain itu korang boleh cuba Tips Awet Muda Yang Boleh Diamalkan Setiap Pagi

  4 comments:

  1. Produk bio essence waima mahal but its worth it! Sebab tahan lama dan serasi kulit.

    ReplyDelete
  2. Oooo ingat pencuci muka..rupanya macam serum jugak

    ReplyDelete
  3. Saya dah cuba pakai tp tak sesuai bio essence 24k..muka jd gatal sgt2 tumbuh biji2 halus berair smpi bengkak muka..hari ke 3 pakai saya selender..nk juai bio essence saya baru pakai 3 hari..0134524211-mas 30 april 2018.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!