www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-06-29

Bergaya Dengan Beg Rosalie Feeny (Pink) By mizzue Di Hari Raya

Bergaya Dengan Beg Rosalie Feeny (Pink) By mizzue Di Hari Raya | Bila tiba sambutan Hari Raya sememangnya wanita sangat sinonim dengan perkataan melaram atau bergaya habis. Macam cik en juga, tahun ini cik en dapat bergaya dengan salah satu handbag dari mizzue. Cik en dah lama usha usha Rosalie Feeny (Pink) By mizzue ini. Akhirnya sampai juga di tangan cik en sebelum raya hari itu.

Beg Rosalie Feeny (Pink) By mizzue
Beg Rosalie Feeny (Pink) By mizzue

Cik en berpeluang memilki Beg Rosalie Feeny (Pink) By mizzue ni buat cik en rasa raya tahun ini cik en rasa puas lagi lagi cik en dah lama idamkan beg ini. Cik en sangat cerewet dalam pemilihan handbag sebabnya cik en kalau dah beli satu satu handbag cik en akan guna sebaik boleh. Kiranya pakai lama la. So selalunya yang boleh pakai lama ini sememangnya kos nya yang tinggi kan? Tapi bagi cik en, harga jatuh no 2 sebabnya cik en sangat mementingkan kualiti dari sayangkan wang ringgit.  Lagi satu cik en akan tengok metarial yang digunakan. Untuk Beg Rosalie Feeny (Pink) By mizzue ini mereka gunakan material yang Halal dan PU.


Lagi satu pemilihan cik en bila beli beg, cik en suka yang multiple yang mana boleh digunakan 2 atau 3 cara. Dan masa cik en pilih Beg Rosalie Feeny (Pink) By mizzue ini cik en tengok ianya boleh digunakan dengan 3 cara iaitu Cross Body Bags, Handbags, dan Shoulder Bags. Beg ini pun bukanlah besar sangat dan bukan kecil sangat. Sesuai untuk cik en yang suka sederhana. Sebabnya saiz bagi beg luar adalah 13cm lebar X 22cm panjang X 24 cm tinggi. Didatangkan dengan pouch beg yang comel dan bersaiz 3cm lebar X 20cm panjang X 13 cm tinggi so korang bolehla buat hidden bag, mobile bag atau passport bag. Strap pula boleh dilaras dari 92 hingga 107 cm so boleh la buat Cross Body Bags atau Shoulder Bags. Beg ini ada 3 warna yang cantik pastel untuk korang pilih iaitu blue, grey blue dan pink. Macam cik en kali ini cik en memilih warna pink sebabnya cik en tidak pernah memiliki beg bewarna sebegini. Nampak la kelainan sikit kan?


Lagi satu perincian yang buat ianya nampak mewah adalah dihadirkan dengan plat gold "mizzue" dan di button pun ada tulisan mizzue berbentuk bulat. Nampak ekslusif kan?






Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal beg ini korang boleh klik detail di bawah atau kalau nak tengok beg ini saja bolehlah klik Rosalie Feeny By mizzue 





Jumpe next entri cik en di www.nurfuzie.com ! xoxo!

  13 comments:

  1. wowwww - cantik Handbag baru
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  2. Suka handbag ni la...akak pilih ni tapi dapat yang lain..hahaha...apa2 pun handbag dari Mizzue memang meletop...

    ReplyDelete
  3. Samtikknyee bag dari mizzue ni... Nak beli jugak laa..

    ReplyDelete
  4. Cantik kaler Dan design. Tapi mama kena pilih saiz yg lebih besar. Kecik Sgt Tu x xmuat brg2 yg byk ni hehe

    ReplyDelete
  5. posing sakan dengan beg tue,,hehehe CCL bekenan warna beg tue

    ReplyDelete
  6. Cantik laa.. kita nyer esok baru sampai sob sob sob.. tak dan pakai raya..

    Selamat Hari Raya.. ;)

    Jemput singgah ke blog MamaJue

    ReplyDelete
  7. cantiknya beg tu...biasa kalau persiapan raya,beg baru mesti nak jugak kan...hehehe

    ReplyDelete
  8. cantikna beg cik ein.. nak juga mcmna uer caranya

    ReplyDelete
  9. Ala comei nya bag..suka jugak yg ni..bila nak dpt ni..huhu

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads