www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-05-31

SGshop “Jom Shopping!” Contest

 SGshop “Jom Shopping!” Contest | Rajin pula cik en join contest ini. Iyelah sebelum ini cik en busy dengan aktiviti klinik, bila dan duduk di bahagian permit ini, masa di depan komputer ini lebih sikit. So untuk kali ini cik en nak cuba nasib dengan join  SGshop “Jom Shopping!” Contest ini. Sebabnya ramai kawan kawan cik en dah menang contest macamni di blog blogger yang lain. Kalau korang berminat, boleh klik SINI

 SGshop “Jom Shopping!” Contest
 SGshop “Jom Shopping!” Contest 

Anyway, asa syarat nak join contest ini. Cik en kena jawab 2 soalan. Macam exam pulak kan? Tapi apa pun kacang je soalan ini. Cik en boleh jawab sambil menaip je. ahhahaha. Dah dah, jom kita tengok soalan dan jawapan dari cik en ini.


Apakah servis yang SGshop tawarkan?

SGshop komited untuk menyediakan kualiti tertinggi perkhidmatan untuk pengguna membeli dari laman web e-dagang Cina dan bekerjasama dengan logistik yang terbaik dan syarikat ekspres untuk pengguna untuk menerima pembelian mereka. Kami menawarkan keselamatan dan keadaan siap pesanan. Kami juga bekerjasama dengan banyak bank-bank untuk memastikan proses pembayaran adalah seperti selamat dan cekap yang mungkin.
Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

Cik en cuma diberi pilihan 3 item je. Fuh, bila dipilih pilih lebih dari 3 item. Tapi dah ikut soalan 3 je, kita bagi 3 je la. Kang dibagi markah kosong plak oleh Ayue nanti. 

Pilihan Pertama


Semenjak dah kurus sikit ini. cik en dah berani beli baju online. Hahahha, so cik en memilih baju diatas ini. Simple dan kasual kan? Kalau korang berminat nak usha juga baju ini, korang boleh klik


Pilihan Kedua 


Anyway yang ini cik en tengok cun sangat dengan warna warna pastel. Dah macam kasut converse. Sesuai untuk korang yang pakai jeans tu. Macam cantikkk je. Kalau korang pun berkenan kasut ini juga korang boleh klik


Piluhan Ketiga


Sob sob, dah masuk item ke tiga yang boleh dipilih. Kali ini cik en nak travel bag untuk meow. Tengok kat kedai mahai sangat, tapi sini murah je. Banyak pula pilihan depa. Fuh.. semestinya pembaca cik en ini terdiri daripada pemilik bulus bulus.so ni cik en bagi link untuk korang juga


Cik en dah habis jawab soalan yang dibagi oleh Ayue. Harap cik en ada rezeki kali ini. Boleh shopping untuk raya, bukan saja untuk family tapi anak anak bulus cik en gak. 

5 comments:

Nour Adieb said... [Reply]

Semoga berjaya Cik En 😄

MG schmidt said... [Reply]

waaa.best! nk join jgklah! :)

Azlinda Azman said... [Reply]

good luck cik en

Intan Saffyna said... [Reply]

Hi, saya datang follow sini.. goodluck sis :)

sha dhira said... [Reply]

Travel bag until pet tu cantik. Seriously shad pun teruja dengan SGshop ni, banyak giler pilihan.. Good luck Cik en.

Shad
https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Shoplinks.Asia

Ads