www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-05-31

Lepas Ini Dah Tak Ada Smule Hastag #cikenyanasmule di Instagram

Lepas Ini Dah Tak Ada Smule Hastag #cikenyanasmule di Instagram | Semua sedia maklum, cik en ada pasangan duet di Smule sehinggakan wujud hastag #cikenyanasmule di Instagram dan Facebook. Dan tetiba Lyana Ishak delete akaun Smule semalam. Hurm.. sedikit kecewa dan sedih tapi cik en hormati keputusan dia untuk bersara dalam dunia Smule. Lepas ini cik en dah tak ada rakan duet Smule dah. 



Sebenarnya cik en suka menyanyi walaupun suara ke"laut". Dulu cik en rajin ke pusat karaoke keluarga bersama kawan kawan untuk release tension. Selalu juga menyanyi dalam bilik air (ahhahaha) dan rajin melalak di pejabat. Semenjak cik en ada akaun Smule, cik en dah melepak je di rumah untuk smule. Dan tak ada aktiviti keluar malam malam untuk karaoke. Dan sebenarnya sebelum Smule popular dan viral, cik en dah ada akaun Smule yang mana lagu pertama cik en bersama Kucing Happy BSN tahun 2015. Boleh rujuk entri SMULE - Aplikasi Karaoke Di Mana Saja . Lepas itu cik en mula dapat kawan duet yang aktif iaitu Lyana Ishak. So selalulah kami berduet bersama. So cik en yang sememangnya sibuk bekerja dan stress terhibur dengan gandingan vokal kami berdua. Ahaks.. ahahhaha

Tapi.... bila Lyana Ishak menarik diri dalam dunia rakaman Smule, cik en rasa kesunyian. Siapa lagi yang berani buat video untuk menyanyi. Hanya only satu satunya Lyana Ishak saja. Apa pun cik en kena akur dengan keputusan Lyana Ishak. Mungkinkah Lyana Ishak sudah jumpa imamnya seperti digosipkan di 

PANAS Blogger Lyana Ishak tutup akaun Smule: Adakah Yana telah menjumpai "Imam" di dalam hidupnya?


Allahualam, hanya Lyana Ishak yang dapat menjawabnya. Apa pun cik en hormati dan harap Lyana Ishak happy dengan keputusan yang telah dibuat. pray for #cikenlayansmule 

p/s: Sesiapa yang berani nak buat video smule bolehlah follow smule cik en di Smule Eintan Nurfuzie . Jadilah rakan duet cik en eh...

10 comments:

wayne harraz said... [Reply]

Berita sedih buat kesemua pengguna Smule

Miza Talib said... [Reply]

Wah ada sambungan disini pulak. miza doakan cik En bertemu rakan duet ;)

Unni Anje said... [Reply]

maqcam nk golek2 ketawa ni!!

CikLa Shahril said... [Reply]

Bertabahlah.. Semoga terus sukses dlm dunia smule. Kipidap

Normi Nieza said... [Reply]

terkejut jgk baca kt fb tiba2 yana ttp acc smule dia..huhu

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

wow

Lea Azleeya said... [Reply]

Hehehe femes betul cerita ni hari ni... Comel jerk gosipnya tu.. Moh le kite duet dua pulak cik ein.. Duet sore jerk laaa mampu.. bidio2 ni tak de leee...

lyana ishak said... [Reply]

ala sedih plak yana baca .. cik timm boleh tu .. cik en kena bg sokongan dan dorongan sure dia boleh sambung legasi yana =)

Mohamad Shahrulnizam Mohd Tahir said... [Reply]

Artist tersohor Lyana Ishak sudah bersara... Sob sob sob..

Bro Framestone said... [Reply]

Susah kan jadi retis... Bila dah berada diatas... Terpaksa undur diri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads