www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-03-21

Membeli Belah Produk Philips Secara Online Di Lazada


Membeli Belah Produk Philips Secara Online Di Lazada | Rezeki mendapatkan produk Philips melalui Lazada Surpri5e Box dari Lazada Malaysia buat cik en terfikir mudah juga ye nak membeli belah barangan sebegini secara online? Tapi perasaan takut itu ada kalau barangan rosak atau pecah sepanjang perjalanan. Selalunya kalau di kedai elektrik, kita akan test dulu, ok ke tak? Besar kot barangan ini? Berapa pula kos penghantarannya?  Dan boleh ke percayainya? Philips tu? Mahal mahal kot barangan mereka. Kang bayar kang, barang tak sampai sampai. Camne? Semestinya persoalan sebegitu yang bermain di fikiran korang yang tak pernah sekali pun membeli barangan sebegini melalui online. Begitu juga dengan cik en, tapi bila sampainya rice cooker Philips cik en melalui pos dalam keadaan baik dan tidak rosak buat cik en percaya ianya boleh rupanya. Kalau melalui Lazada, barangan yang ada masalah boleh return semula dan customer service Lazada memang A cik en bagi. So jangan sangsi dengan Lazada eh?

Philips mengeluarkan satu jenama yang tidak asing lagi dalam pengeluaran produk barangan rumah, penjagaan diri, barangan ibu dan anak, audio dan video serta peralatan lampu. Produk Philips ini pula jenis up to date. Kira memang canggih la produk mereka ini dan banyak beri kemudahan pada kita dalam penggunaan harian.

Di Lazada, ada beberapa barangan highlight yang mungkin menarik minat korang. Jom kita tengok jom

Philips Daily Collection Rice Cooker (1.5L) HD4514/60



Rice cooker ini adalah pemberian Lazada pada cik en melalui Lazada Surpri5e Box baru baru ini. Keistimewaan produk ini :-
  1. Automatic keep warm iaitu mengekalkan kesegaran nasi yang dimasak dalam masa 12 jam. 
  2. 24-hour preset timer ensures rice and meal ready on time. 
  3. Menggunakan "tornado cooking" yang mana boleh mempercepatkan masak dalam masa 25 minit sahaja. 
  4. Pot nya diperbuat daripada 5 lapis yang boleh digunakan lebih lama, senang dicuci, tidak melekat dan anti calar. 
  5. Fragrant Retention Valve untuk mengekalkan rasa asli nasi yang dimasak
  6. “FragrantTaste" enhances optimal moisture absorption for firm and shiny fluffy rice. Controls temperature accuracy at every stage of the cooking process to optimize taste.
  7. Ada 10 multifuction programs seperti Standard cook, Quick cook, Porridge, Grains, Small portion, Clay pot rice, Soup, Cake, Noodles and Reheat.
  8. Eco Pasport - Philips Green Logo Philips Green Products can reduce costs, energy consumption and CO2 emissions. How? They offer a significant environmental improvement in one or more of the Philips Green Focal Areas – Energy efficiency, Packaging, Hazardous substances, Weight, Recycling and disposal and Lifetime reliability
Ini pula speksifikasinya. 


Kalau korang berminat nak memiliki rice cooker macam cik en atau nak usha usha barangan dari segi harga dan yang lain lain, korang boleh ke http://ho.lazada.com.my/SHNQez

Philips 71567 PEAR Table Lamp Designed for Energy Saving/LED Bulb



Reliable Desk Lighting dan 3 light levels bulb ini pun pemberian Lazada dalam Lazada Surpri5e Box. Ada 2 warna iaitu purple dan variaton. Lampunya jenis LED dan kalau sekarang korang nak beli, ada seller promotion Philips 5w Essential LED Bulb CoolDaylight - 1 pcs. Selain itu, ianya boleh bahagian head dia boleh adjust mengikut kesesuaian korang. 


Lampu yang cik en dapat ini boleh adjust 3 kecerahan tau. Dari cerah ke sederhana cerah dan sedikit malap. Kecerahan yang ada dalm gambar diatas ini pula tahap ke tiga iaitu paling malap. Kalau tahap 1 memang silau biji mata korang. Tak payah buka lampu bilik dah. Cerah seluruh bilik. Ini pula speksifikasinya


Sempoi kan menaip blog hanya buka reliable desk lighting? berminat dan nak tahu harganya? korang boleh pergi http://ho.lazada.com.my/SHNQnL

Selain dari barangan di atas ini, ada lagi banyak barangan Philips yang korang boleh dapatkan di Lazada seperti Viva Collection Airfryer, hair removal, Garment Care, Avent Twin Valve Bottle, Cleaner Air dan lain lain. Yang itu korang boleh ke Philips Store Lazada atau tengok sale di Birthday Sale yang akan berlangsung 22 sehingga 24 Mac 2017 ini di Lazada Malaysia

6 comments:

Siti Rohaida Yusof said... [Reply]

lagi mudah la kan nak berbelanja barangan philips
~ Kisahsidairy~

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

bestnya

iffah hussin said... [Reply]

Tahniah Cik En... kene rajin2 masak lps ni...

Mrs FaRa said... [Reply]

Fara biasa beli cloth je kt lazada... Next time nk try brgn elektrik pulak la... :) Nice sharing

PERMATABIRU said... [Reply]

bestnya rice cooker boleh try buat kek

Nabila Syifa said... [Reply]

Xpenah beli barangan elektrik dimlazada tp setakat barang rumah mcm meja study powerbank tu penah la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads