www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-12-22

Haram Di Negeri Perak


Haram Di Negeri Perak | Harammmmm... Mesti korang tertanya apa yang haram di negeri Perak kan? Sebenarnya, cik en saja belek belek on this day di facebook, cik en terbaca kisah ini yang cik en pernah share sebelum ini. Kalau korang anak jati perak, semestinya tajuk ini boleh buat korang agak kan?



HARAM DI PERAK .
Kita orang Perak bab haram ni dah biasa sangat sangat .
Kalau setakat haramkan vape memang tak terkejut pun.
Kalau korang duk Perak mau terkejut dengar banyak lagi benda kena HARAM .
-
" Yob,udoh ke cuci longkang depan tu? Harammmmm! "
" Yong,udoh masak ke ? Harammmmm! "
"Kojer semalam yang awok suh buat tu udoh siap ke chor ? Harammmm! "
Haa..hampir semua benda kena haram .
Kekekekeke!
P/S... Haram = Tak/Blom buat

Hahhaha, harammmm, harooommm bemaksud, tak dibuat atau belom di buat. Cuba korang bina ayat dari perkataan haram ini dan comment di entrry ini? Hahhaha. 

6 comments:

Mya Farisha said... [Reply]

gelak guling-2 Mya baca. segalanya haram, kann? hahaha

anajingga said... [Reply]

Haha tajuk ko cik EN kan main :)

Harammm tak mandang yer kata kome

Shahida Dzulkafli said... [Reply]

Hahaha!! Tak mampu rasanya nak buat ayat.. dik nak gelak je nie bila teringat perkataan haram tu.. Hahaha!!

Fendi Rocka said... [Reply]

haram ni kiranya macam jangan harappp lah ye dak.

contoh ayat...azam tahun baru aku nak melancong ke seluruh dunia. harammmm

noorhaidaz eyda said... [Reply]

betoi sesangat tu.. dh lali dah ngan perkataan harammmmm tu.. ate abih smuanya di "harammmm" kan di Perak ni ye dak...
Brape kali kene... ishk budak ni harammmm beranak lagi.... adehhhh.. sentap mak..kikiki

Ardilla Noorezan said... [Reply]

Or takkan buat hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Shoplinks.Asia

Ads