www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-12-08

Eintan Nurfuzie Tengah Gila Ber "Smule"


Eintan Nurfuzie Tengah Gila Ber "Smule" | Sembang sahaja mengenai SMULE, rasanya dah ramai yang tahu dan mempunyai akaun Smule sendiri. Ada beberapa entri mengenai Smule cik en pernah publish. Dan akaun Smule cik en agak lama. Masa itu cik en join Smule bersama Kucing Happy BSN lagi. Dalam setahun lepas itu, barulah aplikasi ini menjadi Viral. 

Ada 2 pilihan bila kita guna aplikasi Smule ini. Suara atau video. Selama ini cik en banyak keluarkan duet suara sahaja, cuma lately ini cik en ada keluarkan video dan geng cik en iaitu Lyana Ishak dan Timbill join video berkenaan. Korang nak tengok ke video kitaorang? Jom... Apabila Blogger Bersmule




Ini antara yang join cik en. Tak sangka semuanya kawan blogger cik en sporting.. Video lagi itu. Berminat nak join cik en? Tapi korang kena ada akaun Smule yang korang download di Play Store korang. Lepas itu follow la cik en disini --- > https://www.smule.com/EintanNurfuzie atau cari saja nama EintanNurfuzie di search Smule korang erk.. Da.. nak sambung smule balik ini. 

3 comments:

Shahida Dzulkafli said... [Reply]

Macam best je bila tengok kawan-kawan bersmule..hehehe

Cik Itah said... [Reply]

aktif betul hehehe

timm bill said... [Reply]

kah3. haha!
sekali sekala..malu2..kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Shoplinks.Asia

Ads