www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-11-18

Sekeping Gambar Mampu Menceriakan Hari Korang


Sekeping Gambar Mampu Menceriakan Hari Korang | Siapa perasaan cik en akan postkan gambar yang lain dari yang lain di IG Personal cik en? Ada hari hari tertentu cik en akan keluarkan dan selalunya cik en akan upload hari isnin. Untuk apa cik en buat macam tu?

Sebenarnya hari isnin adalah permulaan minggu yang ramai mengalami monday bluesss.. Iyalah, balik dari bercuti untuk bekerja. Jadi mood nak bekerja tu kurang la sikit kan. Bak kata nak panaskan enjin baru semangat nak bekerja. Sebab itu lah cik en suka keluarkan gambar gambar yang menggunakan efek menceriakan untuk menjadikan korang tersenyum atau gelak terbahak bahak. Ini antara terapi untuk cik en juga. Bila ada yang komen make hari dorang ceria, cik en rasa best sangat. Dapat buat orang lain tersenyum di pagi hari. Ini antara koleksi yang cik en keluarkan di IG personal cik en.







Ada yang tak sanggup keluarkan gambar yang agak memalukan ini tapi cik en dah bosan dengan imej ayu dan comel cik en. Sebab cik en sememangnya ayu dan comel kan. Hahahha. Jadi cik en suka mencuba benda benda baru dan yang terbaru upload gambar gila gila ini lah. Cik en menggunakan aplikasi SNOW di google play. Ada tak aplikasi yang lain? Cik en nak cuba yang lain juga.. Lepas ini nak cari yang boleh besarkan hidung pula. Hahahah. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads