www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-10-12

Name Card Percuma dari Pixajoy


Name Card Percuma dari Pixajoy | Cantik kan design naif dari cik en di atas ini? Inilah name card atau kad nama kedua yang cik en buat untuk blog nurfuzie.com. Sebelum ini cik en tempah dengan blogger maisarah sebanyak 300 keping. Sebenarnya tak habis lagi cuma cik en buat yang baru khas untuk pelanggan yang ingin masuk ke blog dan laman sosial cik en. Nampakkan tiada no telefon?. Yang name card lama ada no telefon dan khas untuk job sahaja.

Sebenarnya cik en grab name card ni sebab FREE. Tengah ada offer di Pixajoy . Design terhad dan terhad untuk 100 keping sahaja. Satu email untuk satu free sahaja. Kalau berminat, boleh la ke www.pixajoy.com.my. Cepat cepat sebelum mereka tutup tawaran ini. 

  5 comments:

  1. Ramai jugak buat ni..nak jugak la. free tu. hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum

    cantiklah name card tu...boleh tempah nih...

    btw, nak jemput join giveaway...hehee

    giveaway salam perkenalan (^__^)

    jemput ler reramai ek...


    GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

    ReplyDelete
  3. cantik design nya. saya belum ada kad ni...tak boleh jadi, kena buat 1 jugak hehe

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!