www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-10-12

Name Card Percuma dari Pixajoy


Name Card Percuma dari Pixajoy | Cantik kan design naif dari cik en di atas ini? Inilah name card atau kad nama kedua yang cik en buat untuk blog nurfuzie.com. Sebelum ini cik en tempah dengan blogger maisarah sebanyak 300 keping. Sebenarnya tak habis lagi cuma cik en buat yang baru khas untuk pelanggan yang ingin masuk ke blog dan laman sosial cik en. Nampakkan tiada no telefon?. Yang name card lama ada no telefon dan khas untuk job sahaja.

Sebenarnya cik en grab name card ni sebab FREE. Tengah ada offer di Pixajoy . Design terhad dan terhad untuk 100 keping sahaja. Satu email untuk satu free sahaja. Kalau berminat, boleh la ke www.pixajoy.com.my. Cepat cepat sebelum mereka tutup tawaran ini. 

5 comments:

Busyra Bt Takiyudin said... [Reply]

cik en. busyra nak satuuuu. hehe

Maisarah Humaira said... [Reply]

Ramai jugak buat ni..nak jugak la. free tu. hehe

julia jamaludin said... [Reply]

dah grab dah :)

Mashitah Mamat said... [Reply]

assalamualaikum

cantiklah name card tu...boleh tempah nih...

btw, nak jemput join giveaway...hehee

giveaway salam perkenalan (^__^)

jemput ler reramai ek...


GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

siti hazreen said... [Reply]

cantik design nya. saya belum ada kad ni...tak boleh jadi, kena buat 1 jugak hehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads