www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-10-12

Happy Apabila Blog Nurfuzie.Com Jadi Rujukan Ramai

Nurfuzie.com

Happy Apabila Blog Nurfuzie.Com Jadi Rujukan Ramai | Seorang blogger akan rasa puas dan bangga apabila blog kesayangan yang dibina bertahun tahun menjadi sumber rujukan orang ramai. Perasaan itu tak boleh digambarkan dan hanya blogger sahaja yang faham perasaan itu. Alhamdulillah, setiap hari ada saja pertanyaan di page nurfuzie.com. Ada juga yang sanggup cari personal facebook untuk bertanya. Selalunya berkaitan rawatan dan tips kucing dan anjing. Pelbagai kaum akan private massanger di page. Ada yang sempat cik en balas ada yang terlepas pandang. Ada juga yang email dan direct massanger di instgram personal cik en. 

Ini antara cik en sempat capture. Yang bawah ini mengenai tempat menarik di kundasang. Sedangkan masa ini, cik en belum habis lagi buat keseluruhan entri di Sabah. Terima kasih kakak yang sudi add friends di facebook.


Yang ini pula, dijadikan sumber rujukan pelanggan di klinik. Akak ini satu jabatan tapi lain lain negeri


Yang ini melalui email dan email ini cik en terlepas pandang untuk balas. Mungkin sibuk atau cik en ter"read" dan terus lupa. 


Dan banyak lagi sebenarnya. Tak boleh nak capture semuanya. Diharap cik en berusaha untuk membantu orang lain dan tak pernah mengharapkan balasan apa apa. Bantuan yang ikhlas untuk membantu orang lain. Terima kasih menyokong cik en dan blog nurfuzie.com! Insyallah cik en akan bagi idea idea dan info yang fresh pada semua orang. Terima kasih sekali lagi. 

4 comments:

Puan Wawa said... [Reply]

Alhamdulillah, tahniah cik en..")

Cik Itah said... [Reply]

alhamdulillah..tahniah :)

timm bill said... [Reply]

terus menulis g cik en!

Lea Azleeya said... [Reply]

Wahh bestnye... Tahniah eintan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads