www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-09-28

Lagu Pen Pineapple Apple Pen Jadi Viral



Lagu PPAP Pen Pineapple Apple Pen Jadi Viral Seluruh Dunia | Dari semalam cik en baca di facebook mengenai lagu ini. Jadi cik en search dan nak dengar apa bestnya lagu ini. Lagu berdurasi 51 saat ini menjadi viral di beberapa buah negara negara. Rasanya Malaysia masih belum lagi viral masa cik en buat entry ini. So kalau sesiapa yang nak dengar lagu ini boleh la play youtube di bawah ini




Lirik  Lagu PPAP Pen Pineapple Apple Pen

PPAP
I have a pen, I have an Apple
Ahh...
Apple Pen
I have a pen, I have an Pineapple
Ah...
Pineapple Pen

Apple Pen Pineapple Pen
ahh..
Pen Pineapple Apple Pen Pineapple pen!
Pen Pineapple Apple Pen Pineapple pen!

Sesekali pandang macam Dato M.Daud Kilau. 2 kali pandang macam Ucop Wilca. Anyway cik en dah buat ringtone di smarphone cik en. Suka rentak lagu yang rancak. Hahha.. 


3 comments:

Siqah Hussin said... [Reply]

Haha. Baru tahu pasal ni tadi kawan cerita. Macam2 sekarang nie :D

Nao Mei said... [Reply]

lajunya dia..hahaha...sempat lagi masok ringtone smart phone

Farhain Azmi said... [Reply]

hahaha..terus buka link youtube tu nak dengar lagu ni. kelakar pun ada :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads