www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-09-13

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! | Lama juga cik en tak join mana mana giveaway. Kali ini cik en join sebab tertarik dengan perkataan Beauty tu. 

Ok, cik en sangat gilakan produk eyeliner sekarang ini. Eyeliner merupakan perkara wajib cik en pakai bila keluar rumah. Kalau pergi dating cik en akan calit lebih sikit. Kalau ke pejabat cukup la sedikit saja. Cik en mula obses semenjak terpadang mata wanita arab. Mata kan memainkan peranan dalam menyakinkan orang. Kalau kita rasa mata kita cantik, akan lebih confident lagi lagi buat public speech. 

Korang kalau nak join Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! ni, klik sahaja banner diatas tu. Manatau ada rezeki korang kan?

8 comments:

zarul farhana said... [Reply]

gud luck

Cik Kumbang said... [Reply]

Blogwalking sini
gud luck :)

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/

Yatie Owner said... [Reply]

Good Luck cik en :)

Cik Itah said... [Reply]

datang dari GA yg sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said... [Reply]

singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Kin Naz said... [Reply]

Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

Sally Samsaiman said... [Reply]

Hi!

First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

Fatini Shukri said... [Reply]

hihi... singgah dari entry yang sama

http://sitifatinimohdshukri.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads