www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-09-13

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! | Lama juga cik en tak join mana mana giveaway. Kali ini cik en join sebab tertarik dengan perkataan Beauty tu. 

Ok, cik en sangat gilakan produk eyeliner sekarang ini. Eyeliner merupakan perkara wajib cik en pakai bila keluar rumah. Kalau pergi dating cik en akan calit lebih sikit. Kalau ke pejabat cukup la sedikit saja. Cik en mula obses semenjak terpadang mata wanita arab. Mata kan memainkan peranan dalam menyakinkan orang. Kalau kita rasa mata kita cantik, akan lebih confident lagi lagi buat public speech. 

Korang kalau nak join Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! ni, klik sahaja banner diatas tu. Manatau ada rezeki korang kan?

  8 comments:

  1. Blogwalking sini
    gud luck :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  6. hihi... singgah dari entry yang sama

    http://sitifatinimohdshukri.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!