www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-08-05

Rio Burger McDonalds Pedas!!!!


Rio Burger McDonalds Pedas!!!! | Rio Burger Brazil adalah keluaran terbaru Mc Donalds dan setelah sekian lama tidak menjejak kaki di Mc Donalds, cik en membawa anak angkat cik en , Mr Cimie dan mamnya yang juga kawan baik cik en untuk mencuba Rio Burger ini. Semangat kesukanan juga la sebab promosinya menarik minat cik en. 

1 set Mc Donalds ini lebih kurang RM 16 (around RM15 lebih sahaja) dilengkapi Rio Burger, kentang dan minuman berkarbonat. So, cik en nak bercerita mengenai burger utama ini. Diperbuat daripada daging dan patty nya memang lebih besar dari roti. Daging di sedikit pedas mungkin diletakkan lada. Sos istimewa dia juga pedas dan roti dia kecil tapi lembut. So cik en yang kurang makan pedas, menitis juga air mata ini menghabiskannya. Memang kenyang sebab patty yang besar. Jadi sesiapa yang ingin mencuba bolehlah ke Mc Donalds berhampiran .

p/s: Ini entri review tidak berbayar ye..

  6 comments:

  1. Menarik menarik. Dah lama tak makan mcd. Boleh cuba sesuatu yang baru. Kalau tak, asyik spicy chic mcdeluxe jela setiap kali ke mcd.

    ReplyDelete
  2. dah mkn gak..pedas oo..ade rase cam black paper

    ReplyDelete
  3. tengok gambar yg orang post nampak mcm sedap je!

    ReplyDelete
  4. weeei... makan ni sampai sakit perut. sedap patty daging tp peergh pedas dia..

    ReplyDelete
  5. wahh..ada resepi baru kat mcd yer..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads