www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-08-05

Rio Burger McDonalds Pedas!!!!


Rio Burger McDonalds Pedas!!!! | Rio Burger Brazil adalah keluaran terbaru Mc Donalds dan setelah sekian lama tidak menjejak kaki di Mc Donalds, cik en membawa anak angkat cik en , Mr Cimie dan mamnya yang juga kawan baik cik en untuk mencuba Rio Burger ini. Semangat kesukanan juga la sebab promosinya menarik minat cik en. 

1 set Mc Donalds ini lebih kurang RM 16 (around RM15 lebih sahaja) dilengkapi Rio Burger, kentang dan minuman berkarbonat. So, cik en nak bercerita mengenai burger utama ini. Diperbuat daripada daging dan patty nya memang lebih besar dari roti. Daging di sedikit pedas mungkin diletakkan lada. Sos istimewa dia juga pedas dan roti dia kecil tapi lembut. So cik en yang kurang makan pedas, menitis juga air mata ini menghabiskannya. Memang kenyang sebab patty yang besar. Jadi sesiapa yang ingin mencuba bolehlah ke Mc Donalds berhampiran .

p/s: Ini entri review tidak berbayar ye..

6 comments:

Siqah Hussin said... [Reply]

Menarik menarik. Dah lama tak makan mcd. Boleh cuba sesuatu yang baru. Kalau tak, asyik spicy chic mcdeluxe jela setiap kali ke mcd.

CkYnHaShiM said... [Reply]

dah mkn gak..pedas oo..ade rase cam black paper

Eeca Shyaa said... [Reply]

tengok gambar yg orang post nampak mcm sedap je!

ejulz said... [Reply]

lama x mkn mcd..

Siti Yang Menaip said... [Reply]

weeei... makan ni sampai sakit perut. sedap patty daging tp peergh pedas dia..

Anum Abdullah said... [Reply]

wahh..ada resepi baru kat mcd yer..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads