www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-06-03

Tempat Tempat Menarik Di Perak Utara


Tempat Tempat Menarik Di Perak Utara | Ingin berkunjung ke Perak Darul Ridzuan? Tapi tempat apa yang menarik terutama di sebelah Perak Utara ( Kuala Kangsar, Taiping, Grik dan Kerian). Cik en war warkan di blog cik en ini sebabnya cik en sendiri masih belum lagi pergi ke tempat tempat menarik ini. Jom kita tengok apa yang best

  1. Kuala Kangsar
  2. Malay College Kuala Kangsar
  3. Stesen Keretapi Kuala Kangsar
  4. The Shop Hotel, Kuala Kangsar
  5. Resort Safari Sungai Perak
  6. Teratak Warisan Kampung Kuala Kangsar
  7. Masjid Ubudiah
  8. Masjid Ridzwaniah
  9. Laksa Pokok Limau
  10. Pasembor E Ketek
  11. Kuala Kangsar Hospital
  12. Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah
  13. Galeri Sultan Azlan Shah
  14. Dewan Jubli Perak
  15. Kuala Gula Sanctuary Resort
  16. Mee Ketam Parit 30
  17. Klinik Desa Beluru
  18. Sk Beluru
  19. Syed Maruku
  20. Buntar Barangan Kemboja
  21. Non Pak Ali Station
  22. Omaq Char Koey Teow
  23. Bulatan Jam Besar Parit Buntar
  24. Pasar Malam Taman Kerian Permai
  25. Lata Damak
  26. Lata Rambung
  27. Lata Tebing Tinggi
  28. Pasar Jumaat Sungai Bayor
  29. Ban Pecah
  30. Zoo Taiping & Night Safari
  31. YONG TAU FOO BOMBA
  32. ATV ADVENTURES PARK LARUT
  33. MH Sentral Sg. Siput
  34. Ladang Infoternak Sungai Siput (U
  35. Laksa Buyung Emas aka Laksa Wahab
  36. Taiping Equine Park
Dimana terletaknya kesemua tempat diatas ini? Boleh rujuk peta yang telah disediakan oleh Page Menarik Di Perak Utara. Dan korang boleh lihat lagi banyak tempat makan, menarik di sekitar Perak Utara dengan like page tersebut. Bukan sahaja guide untuk penduduk luar perak malah penduduk perak yang masih belum sampai ke semua tempat best ini.



Kena jelajah semua tempat ini. yang di Kuala Kangsar pun, cik en belum jelajah habis lagi. Hahha

p/s: Jika map tidak appear. Boleh rujuk sini 

6 comments:

Siqah Hussin said... [Reply]

Banyak lagi tempat tak pergi..

iryanty ismail said... [Reply]

one day mesti sampai ke sini....tak pernah jejak lagi

AinAthirah Anuar said... [Reply]

Bukit Merah Lake Town resort. Yang penting ada rumah kita Eh > hahaha

Fieza Sani said... [Reply]

Bangganya..kampung teman ni, wehhh..hihi

Siti Nurzafirah said... [Reply]

22, 29 and 32 tu paling terngiang-ngiang kat tingaaa....

dear anies said... [Reply]

sy lom penah jejak lg... nk sggh kuala kangsar tp bkn sbb PRK ya hehehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads