www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-06-18

Bila Hari Mengundi Ramai Yang Add Whatsup Group


Bila Hari Mengundi Ramai Yang Add Whatsup Group | Sepanjang hari berkempen ini, cik en kerap kali di masukkan ke dalam Group Whatssap dan Telegram dan motif utama mereka adalah untuk berkempen secara alam maya. Mungkin untuk penduduk penduduk yang berada di luar kawasan mengundi mungkin kerana bekerja dan berkahwin. Jika sebelum ini, kempem mereka melalui Short Message Service (SMS), sekarang dah mula terarah ke media sosial. Cik en sebenarnya tidaklah kisah kalau nak berkempen, tapi kalau tengah malam rembang memang mengganggu sedikit. Dan juga mana mereka dapat nombor nombor ini? Adakah sindiket yang menjual nombor nombor ini. Pernah terjadi kat korang tak?

p/s : Cik en beraya awal tahun ini. Selamat Hari Raya  Pilihanraya. PRK Kuala Kangsar 2016

  4 comments:

  1. memang annoying kan kalau jadi macam tu

    ReplyDelete
  2. hehe.. tak taw la mana depa dapat tu.. ala kan boleh left or report spam.. apa susah.. hehe..

    Blogwalking Sini, jom baca artikle tutorial ini

    Cara Betul Untuk Memasang HTTPS di blog article...

    ReplyDelete
  3. ehehe sonok kan ngundi.. CT baru skali mrasa p ngundi..
    kena tunggu next season plak..

    ReplyDelete
  4. yes la fuzie.
    aida time PRU lepas dpt tau sms.
    dari BN. dari pembangkang.
    geram betul lah.
    ntah dari mana diorang dpt details kita.
    aida reply, "tolong jgn ganggu. ni no personal."
    jenuh gaks masa tu meng reply.
    and x dpt dah pastu from those numbers.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!