www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-06-18

Bila Hari Mengundi Ramai Yang Add Whatsup Group


Bila Hari Mengundi Ramai Yang Add Whatsup Group | Sepanjang hari berkempen ini, cik en kerap kali di masukkan ke dalam Group Whatssap dan Telegram dan motif utama mereka adalah untuk berkempen secara alam maya. Mungkin untuk penduduk penduduk yang berada di luar kawasan mengundi mungkin kerana bekerja dan berkahwin. Jika sebelum ini, kempem mereka melalui Short Message Service (SMS), sekarang dah mula terarah ke media sosial. Cik en sebenarnya tidaklah kisah kalau nak berkempen, tapi kalau tengah malam rembang memang mengganggu sedikit. Dan juga mana mereka dapat nombor nombor ini? Adakah sindiket yang menjual nombor nombor ini. Pernah terjadi kat korang tak?

p/s : Cik en beraya awal tahun ini. Selamat Hari Raya  Pilihanraya. PRK Kuala Kangsar 2016

4 comments:

Lisa Nurulain said... [Reply]

memang annoying kan kalau jadi macam tu

Ahmad Hasif said... [Reply]

hehe.. tak taw la mana depa dapat tu.. ala kan boleh left or report spam.. apa susah.. hehe..

Blogwalking Sini, jom baca artikle tutorial ini

Cara Betul Untuk Memasang HTTPS di blog article...

Siti Yang Menaip said... [Reply]

ehehe sonok kan ngundi.. CT baru skali mrasa p ngundi..
kena tunggu next season plak..

adianiez AIDA said... [Reply]

yes la fuzie.
aida time PRU lepas dpt tau sms.
dari BN. dari pembangkang.
geram betul lah.
ntah dari mana diorang dpt details kita.
aida reply, "tolong jgn ganggu. ni no personal."
jenuh gaks masa tu meng reply.
and x dpt dah pastu from those numbers.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads