www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-05-29

Pesta Durian Tapi Tiada Durian

Durian sitiawan
Pesta Durian Tapi Tiada Durian | Kecoh juga The Durian Festival ini tiada durian yang mencukupi. Dijanjikan dengan makan hingga kenyang dan perlu membayar RM 10 sekepala tapi kuantiti durian tidak mencukupi. Kesian juga pada yang jauh jauh datang tapi balik hampa sebab durian habis dan perlu menunggu stok durian ke petang. Disebabkan kawasan ini berhampiran denga tempat cik en, cik en berharap selepas ini, jika durian hanya ada satu hilux sahaja, tak perlu war warkan ianya festival ye.. Dan kuasa media ini untuk promosi tidak hanya di kawasan sekitar tapi seluruh Malaysia.

4 comments:

Normi Nieza said... [Reply]

alahai..cian la mcm tu..huhu

JAMIL HASHIM said... [Reply]

singgah

http://jmbelog.blogspot.my/

miss fifi said... [Reply]

tbh, tak boleh nak blame penganjur 100% sebab diorang tak mintak pun semua tu terjadi..so instead of balming diorang, we should just give them the support they need supaya bende tu tak terjadi in the future and that they will learn from the past untuk masa akan datang..

dear anies said... [Reply]

kalu mcm tu baik x yah buat...menyusahkn org lain jee

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads