www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-05-29

Pesta Durian Tapi Tiada Durian

Durian sitiawan
Pesta Durian Tapi Tiada Durian | Kecoh juga The Durian Festival ini tiada durian yang mencukupi. Dijanjikan dengan makan hingga kenyang dan perlu membayar RM 10 sekepala tapi kuantiti durian tidak mencukupi. Kesian juga pada yang jauh jauh datang tapi balik hampa sebab durian habis dan perlu menunggu stok durian ke petang. Disebabkan kawasan ini berhampiran denga tempat cik en, cik en berharap selepas ini, jika durian hanya ada satu hilux sahaja, tak perlu war warkan ianya festival ye.. Dan kuasa media ini untuk promosi tidak hanya di kawasan sekitar tapi seluruh Malaysia.

  4 comments:

  1. alahai..cian la mcm tu..huhu

    ReplyDelete
  2. singgah

    http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. tbh, tak boleh nak blame penganjur 100% sebab diorang tak mintak pun semua tu terjadi..so instead of balming diorang, we should just give them the support they need supaya bende tu tak terjadi in the future and that they will learn from the past untuk masa akan datang..

    ReplyDelete
  4. kalu mcm tu baik x yah buat...menyusahkn org lain jee

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads