www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-05-19

Kisah Dato Wan Mohammad Khair-il Anuar Diabadikan


Kisah Dato Wan Mohammad Khair-il Anuar Diabadikan | Mungkin di luar sana tidak mengenali rapat dengan arwah Dato Wan Mohammad Khair-il Anuar atau mesra di panggil Dato Wan. Beliau merupakan Ahli Parlimen Kuala Kangsar yang sangat rapat dengan penduduk di sekitar Kuala Kangsar. Arwah sangat meminati politik dan telah berada di dalam dunia politik sudah lama. Berita helikopter terhempas di Sarawak adalah berita yang mengejutkan ramai orang terutama sekali memberi kesan mendalam pada keluarga, rakan seperjuangan dan penduduk Kuala Kangsar sendiri. Arwah tidak lokek dengan senyuman dan sentiasa bertegur sapa dengan sesiapa dia berjumpa. Pemergian arwah sangat dirasai sahabat cik en,  Ramachandran yang dianggap adik sendiri oleh arwah. Boleh baca artikel ini Ramachandran Masih Menangisi Pemergian Wan Khair-il

Dan cik en sendiri pernah keluarkan artikel berkaitan dengan arwah sebab ada pihak yang bersifat keperipolitikan dan keperimanusian . Dan terbaru ini, anak arwah Wan Emir Astar mengeluarkan video di youtube mengenai perjalanan arwah dari kecil hingga ke hembusan terakhir. 


Menitis air mata cik en melihat youtube diatas. Alfatihah buat arwah.. Jasamu akan di kenang dan namamu akan terselit indah di hati ahli keluarga, rakan rakan dan rakyat Kuala Kangsar. 

3 comments:

anajingga said... [Reply]

Al Fatihah buat arwah Dato Wan.Memang terdapat sesetengah pemimpin yang begitu dekat dihati rakyat ,semoga kebaikannya menjadi pahala berpanjangan buatnya,amiin .

husna zahidi said... [Reply]

Al fatihah buat arwah..

adianiez AIDA said... [Reply]

the final part of the video ~ sedih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads