www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-05-17

Boleh Cuba Diet Ini Kalau Diet Sebelum Ini Tidak Berjaya


Boleh Cuba Diet Ini Kalau Diet Sebelum Ini Tidak Berjaya | Banyak kali cik en cuba untuk kurus, ada guna Diet Atkiens , Diet Kelvin, Diet protein saja dan banyak lagi, tapi berat badan cik en masih tang tuuu je. Kali ini cik en nak cuba diet ini pula. Kot kot la mau menjadi kan. Lagipun tak salah mencuba. Cuma jangan makan dan boleh makan sahaja. 












Mungkin ianya mampu membantu sesiapa yang inginkan bentuk badan yang ideal jika ada yang tidak pernah mencuba diet ini. Dan juga lupa bersenam dan minum air kosong yang mencukupi
sumber facebook

  3 comments:

  1. owh baru tau mengenai diet ikut jenis darah

    ReplyDelete
  2. sama la zura pun asik fail je klu bab diet ni huhu,boleh la try diet ikt darah ni plak,tapi lupa plak darah jenis apa huhu

    ReplyDelete
  3. nnti bgth result ya kak.. ok ke x dgn akk

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads