www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-05-17

Boleh Cuba Diet Ini Kalau Diet Sebelum Ini Tidak Berjaya


Boleh Cuba Diet Ini Kalau Diet Sebelum Ini Tidak Berjaya | Banyak kali cik en cuba untuk kurus, ada guna Diet Atkiens , Diet Kelvin, Diet protein saja dan banyak lagi, tapi berat badan cik en masih tang tuuu je. Kali ini cik en nak cuba diet ini pula. Kot kot la mau menjadi kan. Lagipun tak salah mencuba. Cuma jangan makan dan boleh makan sahaja. 












Mungkin ianya mampu membantu sesiapa yang inginkan bentuk badan yang ideal jika ada yang tidak pernah mencuba diet ini. Dan juga lupa bersenam dan minum air kosong yang mencukupi
sumber facebook

3 comments:

aRz MoHa said... [Reply]

owh baru tau mengenai diet ikut jenis darah

hanie azura said... [Reply]

sama la zura pun asik fail je klu bab diet ni huhu,boleh la try diet ikt darah ni plak,tapi lupa plak darah jenis apa huhu

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

nnti bgth result ya kak.. ok ke x dgn akk

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads