www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-04-07

Spicy Ramen Challenge Tengah Viral Di Malaysia


Spicy Ramen Challenge Tengah Viral Di Malaysia | Ramen merupakan makanan seperti mee segara yang berasal dari Korea. Dan di Malaysia kini tengah hot mengenai Spicy Ramen Challenge ini. Dikatakan satu bungkus diatas berharga RM4 - RM 5 dan dikatakan juga sangat sangat pedas dan ianya telah viral di Instagram

Adakah korang salah seorang yang sudah menyahut cabaran ini. Boleh klik #spicyramenchallenge untuk lihat video menangis mereka. Dikatakan juga ramen ini boleh didapati di AEON dan supermarket besar.

8 comments:

Hanis Syazana ( Hansya Amie ) said... [Reply]

Wah, tak pernah makan. mesti pedas yang amat ni kan...

Dayana Zahari said... [Reply]

Wahh, tak pernah try lagi ni hehe. Boleh la buat video dekat Youtube challenge ni.

Nak jemput EN join blog list terbaru Dayana :D http://www.dayanazahari.com/2016/04/join-blog-list-dayanazaharicom-april.html

NUR RAIHANAH said... [Reply]

teringin nak makan hehehe

PeRdU cINta said... [Reply]

Macam2kan sekarang ni cik en...bagi penggemar pedas...pastinya mencuba...

mb Isam Ismail said... [Reply]

esok p beli mende ni sat,,, mengidam kepedasan dia takat mana ntah

Tasha Aqisha said... [Reply]

kelaparan...

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

yui ingt akk yg mkn..hihi

Azlinda Azman said... [Reply]

Waaah..dasat...xtau nk try ke idak. Sb anak msh fully bf

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads