www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-04-07

Spicy Ramen Challenge Tengah Viral Di Malaysia


Spicy Ramen Challenge Tengah Viral Di Malaysia | Ramen merupakan makanan seperti mee segara yang berasal dari Korea. Dan di Malaysia kini tengah hot mengenai Spicy Ramen Challenge ini. Dikatakan satu bungkus diatas berharga RM4 - RM 5 dan dikatakan juga sangat sangat pedas dan ianya telah viral di Instagram

Adakah korang salah seorang yang sudah menyahut cabaran ini. Boleh klik #spicyramenchallenge untuk lihat video menangis mereka. Dikatakan juga ramen ini boleh didapati di AEON dan supermarket besar.

  8 comments:

  1. Wah, tak pernah makan. mesti pedas yang amat ni kan...

    ReplyDelete
  2. Wahh, tak pernah try lagi ni hehe. Boleh la buat video dekat Youtube challenge ni.

    Nak jemput EN join blog list terbaru Dayana :D http://www.dayanazahari.com/2016/04/join-blog-list-dayanazaharicom-april.html

    ReplyDelete
  3. Macam2kan sekarang ni cik en...bagi penggemar pedas...pastinya mencuba...

    ReplyDelete
  4. esok p beli mende ni sat,,, mengidam kepedasan dia takat mana ntah

    ReplyDelete
  5. Waaah..dasat...xtau nk try ke idak. Sb anak msh fully bf

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads