www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-04-24

Kerana Mira Filzah Aku Jadi Baran


Kerana Mira Filzah Aku Jadi Baran | Ketuk ketuk Ramadan 2016 dihoskan oleh sis Sheila Rusly telah menjelajah seluruh negara untuk dibuat rakaman. 24 April 2016, Ketuk Ketuk Ramadan 2016 di jadual kan beradan di Tesco Seri Manjung Perak. Dan semestinya cik en tidak kisah pun sebabnya cik en bukannya fanatik pada artis artis. Tapi kerana seorang sahabat aka rakan sekerja Anis, cik en turutkan kemahuan dia untuk meneman. Cik en ni kalau ramai sangat cik en tidak berapa suka. Lebih baik shopping di Tesco. Tapi dah dipujuk oleh anis, cik en pun tunggu dan tengoklah rakaman tersebut. 


So rakaman diatas adalah dicelah celah rak dan jadilah. Ingatkan sudah selesailah tetapi Anis masih tidak puas hati selagi tak ada gambar dengan Mira Filzah. Nasib la kawan, cik en ikutkan dan beratur, berhempit dan menolak nolak menunggu giliran. Ada yang cuba memboloskan diri tapi cik en memang cekap, memang cik en tak bagi can langsung. Sampai sebaris dua giliran kami, ada satu side yang menyerbu dan ada satu mamat asyik nak menangkap gambar. Sedangkan dari awal, dijanjikan hanya side yang kami berbaris yang akan dipanggil. Tapi cik en releks lagi. Sebab dah nunggu lama, cik en mula la panas satu badan. Aku memang baran orangnya! Dengan panas hati, memang boo dan sound dari jauh la. Kecoh kejap la Tapi cik en di sebalik orang lain jadi dorang tak dapat nak tengok cik en. Selepas itu, barulah kumpulan tersebut beransur ansur. Dan kami dengan cepat dipanggil untuk bergambar. 


Abaikan kegemukan cik en ye. So hasilnya diatas la. Snap sekeping dua. Hahaha.. So kesimpulan "Aku Baran Orangnya"

p/s : Mira Filzah memang sangat cantik dan lembut orangnya. Tapi Sheila Rusly cik en puji, sangat putih dan sangat cantik.

  10 comments:

  1. todia, jumpa retis..haha! kak sheila msti sporting abes kan..haha!

    ReplyDelete
  2. Tak apa CIk En sanggup menahan baran tu.. sebab dapat CIk EN bergambar dengan kak sheila dan Mira Filzah tu..hehe

    ReplyDelete
  3. suka shiela .... tatau nape ...
    aku terhibur dgn die tu .. baik lakonan atau pengacaraan ... best je

    ReplyDelete
  4. gigih sampai macam tu sekali..hehe
    btw, simple je mira filzah ni.. dh lawa.. pakai ape pun lawa je..

    ReplyDelete
  5. Kcik comey je mira filzah..
    Xmo garang garang sngt cik en.. Heee

    ReplyDelete
  6. Wow, cik en bergambar dengan Mira Filzah...

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads