www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-04-24

Kerana Mira Filzah Aku Jadi Baran


Kerana Mira Filzah Aku Jadi Baran | Ketuk ketuk Ramadan 2016 dihoskan oleh sis Sheila Rusly telah menjelajah seluruh negara untuk dibuat rakaman. 24 April 2016, Ketuk Ketuk Ramadan 2016 di jadual kan beradan di Tesco Seri Manjung Perak. Dan semestinya cik en tidak kisah pun sebabnya cik en bukannya fanatik pada artis artis. Tapi kerana seorang sahabat aka rakan sekerja Anis, cik en turutkan kemahuan dia untuk meneman. Cik en ni kalau ramai sangat cik en tidak berapa suka. Lebih baik shopping di Tesco. Tapi dah dipujuk oleh anis, cik en pun tunggu dan tengoklah rakaman tersebut. 


So rakaman diatas adalah dicelah celah rak dan jadilah. Ingatkan sudah selesailah tetapi Anis masih tidak puas hati selagi tak ada gambar dengan Mira Filzah. Nasib la kawan, cik en ikutkan dan beratur, berhempit dan menolak nolak menunggu giliran. Ada yang cuba memboloskan diri tapi cik en memang cekap, memang cik en tak bagi can langsung. Sampai sebaris dua giliran kami, ada satu side yang menyerbu dan ada satu mamat asyik nak menangkap gambar. Sedangkan dari awal, dijanjikan hanya side yang kami berbaris yang akan dipanggil. Tapi cik en releks lagi. Sebab dah nunggu lama, cik en mula la panas satu badan. Aku memang baran orangnya! Dengan panas hati, memang boo dan sound dari jauh la. Kecoh kejap la Tapi cik en di sebalik orang lain jadi dorang tak dapat nak tengok cik en. Selepas itu, barulah kumpulan tersebut beransur ansur. Dan kami dengan cepat dipanggil untuk bergambar. 


Abaikan kegemukan cik en ye. So hasilnya diatas la. Snap sekeping dua. Hahaha.. So kesimpulan "Aku Baran Orangnya"

p/s : Mira Filzah memang sangat cantik dan lembut orangnya. Tapi Sheila Rusly cik en puji, sangat putih dan sangat cantik.

10 comments:

NUR RAIHANAH said... [Reply]

wahhh bestnyaa cik en!

timm bill said... [Reply]

todia, jumpa retis..haha! kak sheila msti sporting abes kan..haha!

Umie Yana said... [Reply]

Tak apa CIk En sanggup menahan baran tu.. sebab dapat CIk EN bergambar dengan kak sheila dan Mira Filzah tu..hehe

eima said... [Reply]

suka shiela .... tatau nape ...
aku terhibur dgn die tu .. baik lakonan atau pengacaraan ... best je

zeera lily said... [Reply]

gigih sampai macam tu sekali..hehe
btw, simple je mira filzah ni.. dh lawa.. pakai ape pun lawa je..

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hehhe baran bersebab takpe =)

sya mimie said... [Reply]

Kcik comey je mira filzah..
Xmo garang garang sngt cik en.. Heee

Dunia Zumal said... [Reply]

Wow, cik en bergambar dengan Mira Filzah...

LYAfrina said... [Reply]

keciknya mira filzah...

adianiez AIDA said... [Reply]

wah :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads