www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-04-10

Cara Install Whatsupp Version Baru Bagi Android


Cara Install Version Baru Untuk Whatsupp Bagi Android | Ramai yang sudah menetahui update terbaru dari whatsupp mengenai version terbaru yang membolehkan pengguna membuat Bold, Italic, strikethrough di chat. Dan dikatakan hanya Iphone sahaja yang telah menerima update terbaru.  Tapi ada geng Iphone yang sahaja memanaskan keadaan di group whatsupp kan? hahaha.. Jadi kalau sesiapa terbakar bolehlah gunakan step di bawah untuk seiring dengan geng Iphone tersebut. Jika sesiapa yang tidak kisah boleh menunggu sehingga pihak whatsupp beri official update


Hanya installed Update for Whastapp diatas di Google Play. Setelah install update dan pastikan off dulu segala security yang ada, Selepas itu ikut step yang diarahkan. Setelah selesai boleh test la ye.. 
update : dan juga segala function seperti archived dan kamera dan beberapa fungsi akan berubah juga mengikut version terbaru.. lagi coooolll
kredit to zumal

  8 comments:

  1. Baru tahu pasal funtion baru ni...

    ReplyDelete
  2. nice sharing cik en , akhirnyaaa selepas di provoke oleh geng2 BU yana dappat jugak buat heee

    ReplyDelete
  3. hahaha memang tak seronok bila orang tak faham
    apa yang kita cuba taip dan jelmakan di grup wasap

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.
    singgah dan jemputan...
    ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

    ReplyDelete
  5. wow. aida lom ada lg nampak kat wassap aida.
    iphone ajer ke?
    nice kalau ada tu :)

    ReplyDelete
  6. Jakun lagi nak guna app ni..hihi

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads