www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-04-10

Cara Install Whatsupp Version Baru Bagi Android


Cara Install Version Baru Untuk Whatsupp Bagi Android | Ramai yang sudah menetahui update terbaru dari whatsupp mengenai version terbaru yang membolehkan pengguna membuat Bold, Italic, strikethrough di chat. Dan dikatakan hanya Iphone sahaja yang telah menerima update terbaru.  Tapi ada geng Iphone yang sahaja memanaskan keadaan di group whatsupp kan? hahaha.. Jadi kalau sesiapa terbakar bolehlah gunakan step di bawah untuk seiring dengan geng Iphone tersebut. Jika sesiapa yang tidak kisah boleh menunggu sehingga pihak whatsupp beri official update


Hanya installed Update for Whastapp diatas di Google Play. Setelah install update dan pastikan off dulu segala security yang ada, Selepas itu ikut step yang diarahkan. Setelah selesai boleh test la ye.. 
update : dan juga segala function seperti archived dan kamera dan beberapa fungsi akan berubah juga mengikut version terbaru.. lagi coooolll
kredit to zumal

8 comments:

Dunia Zumal said... [Reply]

Hehe dah siap ^-^

Maria Firdz said... [Reply]

Baru tahu pasal funtion baru ni...

ubai ismail said... [Reply]

baru tahu.. nk try la.. :)

lyana ishak said... [Reply]

nice sharing cik en , akhirnyaaa selepas di provoke oleh geng2 BU yana dappat jugak buat heee

Padin said... [Reply]

hahaha memang tak seronok bila orang tak faham
apa yang kita cuba taip dan jelmakan di grup wasap

JAMIL HASHIM said... [Reply]

assalamualaikum.
singgah dan jemputan...
~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

adianiez AIDA said... [Reply]

wow. aida lom ada lg nampak kat wassap aida.
iphone ajer ke?
nice kalau ada tu :)

Puan Wawa said... [Reply]

Jakun lagi nak guna app ni..hihi

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads