www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-03-24

Isagenix e+ Beverage Hasilkan Natural Energy?


Isagenix e+ Beverage Hasilkan Natural Energy? Produk ini diperkenalkan oleh kawan cik en selepas cik en bertanya kenapa dia lebih nampak bertenaga masa di gym. Nampak dia tak penat macam selalu. Peluh dia pun keluar macam over pulak di lengan dia. Esoknya dia perkenalkan Isagenix e+ Beverage ni, mulanya takut juga hendak minum tapi bila diberi penerangan yang minuman in ibagus untuk diet, cik en mula tertarik. Cik en ada baca artikel yang minum minuman berisotonik sebelum bersukan atau bergym ini tidak elok jika berhasrat hendak kurus, sebabnya kandungan gula di minuman isotonik ini tinggi. Tapi berbeza dengan minuman ini. Ini hasil carian google produk ini dan di Malaysia masih belum ada review minuman ini.


Natural Energy Shot
  • Cepat merangsangan tenaga untuk masa yang panjang .
  • Kick- bermula senaman.
  • Meningkatkan tumpuan dan prestasi fizikal.
  • Membantu anda sentiasa berwaspada dan berfikir dengan jelas. 
  • Membantu dalam pemulihan.
  • Sesuai untuk diet

Dan cik en akan mencuba malam ini kerana malam ini Gym Time . Cik en perlu minum sejam sebelum memulakan aktiviti di Gym. Hasilnya cik en akan kongsi nanti. Dan ada sesiapa yang pernah mengamalkan minuman ini? kongsi di bahagian komen ye!


4 comments:

Azlinda Azman said... [Reply]

menarik ni

timm bill said... [Reply]

wah, cam best..ala2 mnuman kesihatan ye..xpenah dgr pun nma ni..

dayah sanif said... [Reply]

ok sy tgu feedback kalau betul ok nak guna jugak la.. sbb sy selalu cepat penat

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

xpnh tau plak psl produk ni kak.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads