www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-03-24

Isagenix e+ Beverage Hasilkan Natural Energy?


Isagenix e+ Beverage Hasilkan Natural Energy? Produk ini diperkenalkan oleh kawan cik en selepas cik en bertanya kenapa dia lebih nampak bertenaga masa di gym. Nampak dia tak penat macam selalu. Peluh dia pun keluar macam over pulak di lengan dia. Esoknya dia perkenalkan Isagenix e+ Beverage ni, mulanya takut juga hendak minum tapi bila diberi penerangan yang minuman in ibagus untuk diet, cik en mula tertarik. Cik en ada baca artikel yang minum minuman berisotonik sebelum bersukan atau bergym ini tidak elok jika berhasrat hendak kurus, sebabnya kandungan gula di minuman isotonik ini tinggi. Tapi berbeza dengan minuman ini. Ini hasil carian google produk ini dan di Malaysia masih belum ada review minuman ini.


Natural Energy Shot
  • Cepat merangsangan tenaga untuk masa yang panjang .
  • Kick- bermula senaman.
  • Meningkatkan tumpuan dan prestasi fizikal.
  • Membantu anda sentiasa berwaspada dan berfikir dengan jelas. 
  • Membantu dalam pemulihan.
  • Sesuai untuk diet

Dan cik en akan mencuba malam ini kerana malam ini Gym Time . Cik en perlu minum sejam sebelum memulakan aktiviti di Gym. Hasilnya cik en akan kongsi nanti. Dan ada sesiapa yang pernah mengamalkan minuman ini? kongsi di bahagian komen ye!


  4 comments:

  1. wah, cam best..ala2 mnuman kesihatan ye..xpenah dgr pun nma ni..

    ReplyDelete
  2. ok sy tgu feedback kalau betul ok nak guna jugak la.. sbb sy selalu cepat penat

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!