www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-03-23

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Terbaik Untuk Wajah


Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Terbaik Untuk Wajah | Jenama Ephyra mula mendapat tempat di hati pengguna melalui produk mereka seperti Ephyra Skin Bar, Inteemor dan Power 2 Perform. Dan Advanced Repair Serum merupakan serum pertama dibawah jenama Ephyra yang menggunakan Teknologi Nano dari Switzerland yang telah diuji secara klinikal untuk memulihkan kulit yang rosak kerana faktor cuaca dan persekitaran. 

Penggunaan kali pertama cik en sudah boleh nampak perubahan dan serum ini mudah meresap kedalam kulit dan tidak berminyak. Lagipun ianya bebas merkuri, kimia dan hydroquinone. Selain dapat menyelesaikan masalah kulit seperti dibawah ini, ianya mempunyai vitamin C dan Vitamin E bagi mencerahkan dan menaikkan seri muka tau! Bagus untuk bujang seperti cik en ini. hehehe


Untuk makluman semua, cik en mengalami beberapa masalah diatas ini. Antaranya kulit kusam, rona kulit tidak sekata, leban dibawah mata dan sunburn. ini sebabnya kerjaya veterinar yang memerlukan cik en berpanas, berhabuk dan berdebu di lapangan atau ladang. Dan cik en juga jenis yang sangat ringkas apabila bersiap. Jadi tidak ada masa hendak buat facial dan masker di spa atau dirumah sekalipun. Hendak bermekap? Jarang sangat la.. Apabila tahu, Oceanlife ada menawarkan produk ini, apa lagi, terus cik en grab peluang ini setelah melihat testimoni pengguna skinbar dulu. 5 hari cik en mencuba dengan menggunakan 2 kali sehari siang dan malam, dan hasilnya...


  • Sebelum penggunaan : Muka kusam, lebam bawah mata, muka bercapuk capuk (tona tidak sekata)
  • Penggunaan Kali Pertama : Nampak kan kemerahan muka cik en dan muka nampak segar
  • Penggunaan Kali Ke 4 : Muka nampak lebih berseri dan terasa segar
  • Penggunaan Kali Ke 5 : Walaupun gambar ini ditangkap beberapa jam selepas apply tapi kulit nampak masih tegang
  • Penggunaan Kali Ke 5 (pagi dan petang) - Mungkin pagi ada letak blusher sedikit tapi sebelah petang itu, mekap sudah cair  tapi muka nampak segar lagi 
  • Penggunaan Kali ke 9 - Yang ini semasa cik en hari pertama cik en bekerja selepas bercuti selama 3 hari. Nampak kan perbezaan sebelum penggunaan dan hari kelima itu. Muka nampak berseri semacam seri pengantin pula atau selepas buat facial muka
Jangan risau tau, produk ini bukan guna produk yang menghakiskan kulit atau produk merosakkan kulit, sebabnya serum ini guna teknologi Nano. Nama pun nano, jadi serum ini akan menjadi partikel kecil dan senang menyerap masuk ke dalam kulit untuk memulihkan, memperbaharui dan melindungi kulit kita. Sebab itu, kesannya lebih cepat tapi sihat untuk kulit. 



EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
15ml

Harga: 
RM 88  (Sem.Malaysia)
RM 92 (Sabah/Sarawak) 

Harga Promosi : 
RM 68 (Sem. Malaysia)
RM 72 (Sabah/Sarawak) 

Sesuai untuk semua jenis kulit.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum boleh dibeli secara online melalui 

atau 
Whatsapp ke HOTLINE : 019 - 7373770 / 019 -3800779

Juga boleh didapati di semua rangkaian pengedar sah Ephyra termasuk Brunei dan Singapura serta terdapat juga dia farmasi terpilih serta kedai/took jamu. 

Instagram : @ephyra2u 

2 comments:

Fieza Sani said... [Reply]

Haritu ada dapat sample free ephyra skin nano ni, mmg suka..cepat meresap..tak berminyak..sample nya kecik je so tak nampak sangat beza sbab baper hari je guna..hehe..cik en guna ni, nampak perbezaan sebelum & selepas..

Puan Wawa said... [Reply]

wahh, bagusnyaa.. cantik cik en..")

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads