www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-03-16

Cara Terbaru Dapatkan TAC On Mobile CIMB Click


Cara Terbaru Dapatkan TAC On Mobile CIMB Click | Nampaknya CIMB Bank telah menerapkan elemen baru kepada perbankan online mereka demi menjagi kerahsiaan terutama urusan dalam talian. Cik en pada mulanya tidak tahu tetapi apabila membaca keterangan barulah tahu. Entri ini untuk panduna penggunaan CIMB Click yang menjalankan urusan pembayaran, penerimaan atau sebagainya.

Untuk kes ini cik en ambik contoh prepaid topup.

Login CIMB Click dan pergi ke menu seperti biasa iaitu 
Top Up > Preapid Reload
Isikan butiran yang diperlukan

 Selesai sahaja submitkan. dan akan masuk ke paparan seperti dibawah ini


Tiada lagi send TAC ke mobile sms tetapi anda boleh tukar setting ke mobile sms. Jika keluar yang ini sahaja, anda boleh download aplikasi CIMB Clicks di Google Play dan klik di TAC on Mobile seperti dibawah ini


Apabila anda klik disitu akan keluar paparan di bawah dan diberi no TAC dan masukkan ke dalam urusniaga kita di dalam CIMB Click


Dan urusan anda boleh diselesaikan serta merta. Urusan ini hanya untuk urusan CIMB Click melalui Desktop sahaja.

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

baru tau ni..

husna zahidi said... [Reply]

husna ada cimb click jugk tp stgh tahun dah tak aktif sebab hari tu spammers dr insurans main cilok duit dalam akaun sesuka hati depa jaa.. pastu nak elak insurans tu aktif hsna tak masukkan duit pon..

Ardilla Noorezan said... [Reply]

Lagi cepat and senang!

Lisa Nurulain said... [Reply]

nice infoo tapi lisa takde cimb. boleh simpan tuk nota kot2 nti lisa ada cimb akaun

kak gojes said... [Reply]

wah lg mudah...tp klu guna heenpon x dptla

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads