www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-03-01

10 Barang Diskaun Gila Patut Dibeli Sempena Lazada 4th Birthday


10 Barang Diskaun Gila Patut Dibeli Sempena Lazada 4th Birthday | Bersempena Lazada 4th Birthday, Lazada menawarkan pelbagai barang dengan harga yang kebabom dengan diskaun yang sangat tinggi. Jadi dikesempatan ini, cik en hendak kongsi 10 barangan yang patut anda semua tengok dan fikirkan untuk membeli.

1. Travel Star A-03 Streamer Diagonal Stripe Luggage 20 + 24 Inches Set (Black) Free Passport Holder



Luggage ini ada diskaun sebanyak 75%. Daripada harga RM799.00 menjadi RM200.00 sahaja. Tidak ke offer giler itu. Lagipun denagn menggunakan cimb card pula de lagi diskaun 5%. Berbaloi baloi. 
Butiran produk ini : -
  1. 1 Month Local Supplier Warranty
  2. ABS Material: Strong, Durable, Ultralight
  3. 4 x 360 degree rotatable ultrasilent wheels
  4. Crack and scratch resistant
  5. Come with Free Passport Holder
  6. Come with safety Combination Lock
  7. Come in 2 size
  8. 20 inches can being on flight
  9. 24 inches can out in cabin storage
  10. Spacious and zipped compartment inside
Berminat? Try klik Beg Travel Poket Doraemon

2. Apacs Lethal Light Special Yellow Racket +Free Apacs RainBow Guts + Maxx Super Grip



Diskaun 52% untuk raket badminton. Berbaloi juga ini. Sukan badminton sekarang ini memang jadi pilihan kini, jadi dari harga RM259 dipasaran, anda boleh dapatkan dengan harga RM125.00

Butiran produk ini :-
  1. 1 Month Local Supplier Warranty
  2. Frame Meterial: HMG + CNT Tech + Narrow Frame
  3. Shaft Material: HMG + CNT Tech
  4. Flex: Medium
  5. Weight: 76-79g (6U-G2)
  6. Length: 675mm
  7. Max Tension: 30 lbs
  8. Balance: 295 +/- 3mm
Berminat? Try klik Raket Power

3. Powder 3 in 1 Blush Bronze and Eyeshadow Palette - 183 Colours



Powder 3 in 1 Blush Bronze and Eyeshadow Palette - 183 Colours memang berbaloi la beli. Lagi lagi perempuan dan juga yang MUA. Pelbagai warna dan diskaun sebanyak 86%!! WOW! Dari nilai RM400.00 tetapi sekarang Lazada 4th Birthday hanya RM55.00 sahaja. 

Butiran Produk ini :
  1. Highlights 3 in 1 Makeup Kit 
  2. Eyeshadow, Bronze Blusher& Coverage Powder 
  3. Silky Shine Pigmented Colour
  4. Nourish skincare care ingredient 
  5. Brilliant Beauty Eye Makeup Finish
  6. Artist's Favourite
Hendak beli? Klik Produk MUA Awesome

4. Ultra Slim Body Fat Hydration Monitor Scale 1.7cm



Yang ini wajib kena ada di dalam rumah anda. Cik en pun tengah usha usha timbang di pasaran ini. Sebab tahun ini cik en bersemangat hendak turunkan berat badan kepada ideal. Lagipun RM55.00 sahaja. murah sangat itu, di farmasi kecantikan pun lebih mahal daripada ini

Butiran Produk
  1. 3 Months Local Supplier Warranty
  2. Uses high precision strain gauge sensor
  3. Functions: 
    • - measures body fat range from 4% – 60% 
    • - measures body hydration range from 27.5 – 66.0% 
    • - measures body muscle % and bone density % 
    • - provides calorie intake requirement suggestion
Hendak beli? Klik Timbang Pasti Ringan ini

5. Free Knight 50L Outdoor Hiking Backpack (Purple)


Beg Hiking ini baru RM 68.00 sahaja? memang brbaloi membeli untuk kaki hiking. Terbaik untuk aktiviti luar dan dinyatakan ringan. Bagus sungguh
  1. 14 days Local Supplier Warranty
  2. Perfect for outdoor activities
  3. Flexible twin-frame construction, an effective and three-sided air circulation
  4. Lightweight
Amacam? tertarik? Klik Beg hiking Super Murah 

6. Pineng PN-920 20000 mAh Power Bank



Anda kaki gadjet yang suka selfie atau main gam ataupun kaki internet. Masalah kehabisan bateri adalah satu masalah sangat besar dan sesiapa yang memiliki power bank adalah satu nikmat yang amat sangat. Tengok Pineng Power Bank ini. Hanya RM65.90 sahaja. Di luar cik en pernah dapat dalam RM80 sahaja. Terdapat 2 warna putih dan hitam. 
  1. 1 Year Local Manufacturer Warranty
  2. Product is not eligible for voucher
  3. Local Original PINENG 1 Year Warranty
  4. 20000mAH Capacity 3.7V 74Wh
  5. Dual Output 5V 1.0A and 2.1A
  6. Fast Charging Input 5V 2.0A
  7. LCD display screen
  8. LED flashlight
  9. Overcharging and short circuit protection
Berminat? klik Power Bank Wajib Ini

7. A5 Memobottle Stylish Memo Water Bottle 420ML


Botol air ini pernah menjadi fenomena suatu ketika dulu, berbentuk sebegini memudahkan wanita di luar sana membawa di dalam beg tangan mereka. RM19.00 sahaja?? Biar betul? Ada delaer yang jual lebih daripada itu. Lebih daripada 50% diskaun yang Lazada berikan? Berbaloi sangat. Lazada sangat dipercayai, jadi berminat? Klik A Memobottle Stylist Memo Water Boottle 420 Ml sahaja
  1. No Warranty 
  2. 420ml/ A5 Size
  3. Beautiful and Stylish design
  4. Easy carry
  5. Healthy Drinking Water Bottles
  6. Suitable for many occasion

8. As Seen On TV White Light Teeth Whitening System Oral Care


Malam ini adalah function, gigi kekuningan pula mana sempat hendak buat temujanji doktor, jangan risau, barangan di atas ini hanya perlukan masa anda 10 minit sahaja. Kena stanby dirumah. Murah sangat ini, RM19.98 sahaja. Diskaun lebih daripada 70 %. Kena ada satu ini. Klik White Light Teeth Whitening
  1. No warranty
  2. Whitens in just 10 minutes
  3. Rapidly remove surface stains
  4. Deeply penetrate embedded stains
  5. Easy to use and to maintain whitening

9. Casio Stainless Steel Ladies Watch Pink LCF-10D-4A



Tengok sahaja sudah tertarik, ada 5 Daily Alarms lagi. Di pasaran cik en masih belum jumpa yang berstyle begini di kawasan cik en. RM169 sahaja pun. Tidaklah semahal mana kan? Klik Jam Comel Ini
  1. 1 Year Local Supplier Warranty
  2. World Time
  3. Five daily alarms
  4. Timer
  5. 50m water resistance
  6. Stainless Steel Band

10. SanDisk Cruzer Switch Flash Drive Black 32GB


  1. 5 Years Local Manufacturer Warranty
  2. 32GB
  3. USB 2.0 interface
  4. Compatible with Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7/ Mac OS X v10.5 or later
  5. SanDisk SecureAccess software
OK , yang ini selalu menjadi masalah sedikit, di kawasan cik en yang bukan di kawasan bandar besar, susah hendak dapatkan pendrive sebesar ini. Dan harganya anda boleh jimat 44%. Daripada harga RM70 menjadi RM39.00 sahaja. WOW! Hendak shopping produk ini, Klik Pendrive Murah Ini

Tidak puas dengan entri ini? hendak cuci mata dengan barangan yang lain, masuk sahaja ke laman web LAZADA. Berbaloi beli sempena Lazada 4th Birthday ini. Buat Lazada

Happy 4th Birthday dan tahun baru ini jadikan shopping online paling terpengaruh dan menjadi pilihan rakyat Malaysia

This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

1 comments:

Radhia Razali said... [Reply]

Macam tergoda dengan luggage and make up tu jea..sangat murah..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads