www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-02-18

BMW Mydin Viral Di Facebook


BMW Mydin Viral Di Facebook | Bermula pada seorang lelaki yang upload gambar resit MYDIN dengan stereng BMW, ianya menjadi viral di facebook dengan masing masing memuat naik stereng kereta masing masing dan caption mydin. Jom tengok gambar di bawah 










Dan juga ada gambar yang dimuat naik menjadi bahan lawak dan jenaka seperti di bawah ini 




Dan cik en pun hendak sertai dengan caption mydin dan gambar stereng kereta cik en. 



Tidak sangka ianya menjadi viral dalam sehari dua ini. 





  9 comments:

  1. hahah...kelakar semuanya...

    kan dah jadi bahan lawak orang..sebab tu buang le perangai suka menunjuk2 nih..orang boleh tahu niat kita dengan tengok cara kita je..kita nak tunjuk lagak tapi nampak lucu dan memalukan di mata orang.

    ReplyDelete
  2. ahaha lawak sarcastic yg last x le blah

    ReplyDelete
  3. haha ini kelakar,mira xtau pun psl viral ni,,baru first time tgok ni

    ReplyDelete
  4. Mcm2 ehh skrg ni pun blh jdi viral hhaha

    ReplyDelete
  5. opppsss..kebetulan dlm hanset Fida ada gambar sterng kete Fida,,Nak viral gak la...hahaha

    ReplyDelete
  6. lawak betui kan ...ptt la penuh wall aku ngan gambo stereng keta .. hahahha

    ReplyDelete
  7. Haii ! Selamat pagi .
    Jom join segment pertama pencarian bloglist March by theathra.blogspot.my :) .http://theathra.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

    ReplyDelete
  8. Haii ! Selamat pagi .
    Jom join segment pertama pencarian bloglist March by theathra.blogspot.my :) .http://theathra.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!