www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-02-18

BMW Mydin Viral Di Facebook


BMW Mydin Viral Di Facebook | Bermula pada seorang lelaki yang upload gambar resit MYDIN dengan stereng BMW, ianya menjadi viral di facebook dengan masing masing memuat naik stereng kereta masing masing dan caption mydin. Jom tengok gambar di bawah 










Dan juga ada gambar yang dimuat naik menjadi bahan lawak dan jenaka seperti di bawah ini 




Dan cik en pun hendak sertai dengan caption mydin dan gambar stereng kereta cik en. 



Tidak sangka ianya menjadi viral dalam sehari dua ini. 





9 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

macam2

Diana Rashid said... [Reply]

hahah...kelakar semuanya...

kan dah jadi bahan lawak orang..sebab tu buang le perangai suka menunjuk2 nih..orang boleh tahu niat kita dengan tengok cara kita je..kita nak tunjuk lagak tapi nampak lucu dan memalukan di mata orang.

dayah sanif said... [Reply]

ahaha lawak sarcastic yg last x le blah

amira faqihah said... [Reply]

haha ini kelakar,mira xtau pun psl viral ni,,baru first time tgok ni

Asha Lya said... [Reply]

Mcm2 ehh skrg ni pun blh jdi viral hhaha

Nor Afidah Bte Che Azmi said... [Reply]

opppsss..kebetulan dlm hanset Fida ada gambar sterng kete Fida,,Nak viral gak la...hahaha

eima said... [Reply]

lawak betui kan ...ptt la penuh wall aku ngan gambo stereng keta .. hahahha

AinAthirah Anuar said... [Reply]

Haii ! Selamat pagi .
Jom join segment pertama pencarian bloglist March by theathra.blogspot.my :) .http://theathra.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

AinAthirah Anuar said... [Reply]

Haii ! Selamat pagi .
Jom join segment pertama pencarian bloglist March by theathra.blogspot.my :) .http://theathra.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads