www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-12

Tudung Murah Online

Tudung Murah Online | Kini, perniagaan atas talian menjadi trend terkini untuk pembelian barangan. Sesuai dengan online shop yang diyakini dan menjadi top 3 pilihan rakyat Malaysia dalam carian google, Zalora memperkenalkan Tudung Murah Online yang mampu dimiliki oleh rakyat Malaysia. Menampilkan fesyen terkini dan menarik, Zalora menawarkan tudung yang berharga bawah dari RM50. Jom kita tengok apa yang menarik

Sebagai sebuah negara yang mempunyai bilangan penduduk beragama Islam yang ramai, bukanlah satu kejanggalan jika terlihat ramai wanita yang memakai tudung. Tidak kira sama ada di kawasan bandar dan urban seperti Kuala Lumpur mahupun kawasan luar bandar, kita boleh lihat pelbagai wanita dan remaja daripda peringkat umur berbeza mengenakan tudung di mana-mana sahaja.


Tudung atau scarf dipakai oleh wanita Muslim untuk menutup aurat mereka terutamanya di bahagian kepala, rambut, leher dan telinga. Menutup aurat adalah wajib bagi kaum wanita dalam mengikuti ajaran agama itu sendiri. Bagi masyarakat di Malaysia yang telah hidup harmoni sejak merdeka dan hidup bersama tidak kira perbezaan warna kulit, agama dan kaum, penerimaan dalam menghormati pegangan hidup orang lain adalah sesuatu yang sudah menjadi lumrah. Betapa uniknya Malaysia kerana kita boleh menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing dan sentiasa utuh dengan persahabatan yang terjalin.

Oleh itu pemakaian pakaian tradisional mengikut kaum dan agama melambangkan jalinan kerjasama tersebut. Jika diamati dengan betul fesyen tudung murah online terkini telah menerima sentuhan moden sejak akhir-akhir ini. Terima kasih kepada pereka-pereka fesyen terkenal tanah air mereka nampak kemampuan tudung sebagai sejenis pakaian atau aksesori yang boleh diketengahkan dengan memberikan sentuhan nafas baru.


Semakin banyak pilihan rekaan untuk koleksi tudung moden wanita sekarang ini. Malah variasi warna dan corak juga boleh didapati hampir di mana sahaja!

Ramai juga wanita yang mencari tutorial menggayakan tudung wanita online di internet dan melalui video tutorial hijab di Youtube. Jika anda sedang mencari idea untuk menggayakan tudung bagi daily basis ke tempat kerja, majlis istimewa mahupun makan malam bersama si dia!

Bagaimana? Cun kan design dari Zalora ini. Apa tunggu lagi. Jom shopping dengan ZALORA.

8 comments:

Nao Mei said... [Reply]

Kalau kat zalora cik akak tak pernah beli tudung..
Tapi dress labuh selalu..suka dress kat sana..

aRz MoHa said... [Reply]

owh di zalora...bagus mudah

Puan Wawa said... [Reply]

comel2, artis popular lak tu yg pakai..")

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

cantik

Munirah Mustafar said... [Reply]

banyak giler design tudung & tutorial pakai tudung sekarng ni..
alhamdulillah banyak pilihan juga utk wanita yang bertudung utk bergaya

~Admin : My New Blogger~
http://munirahmustafar84.blogspot.my

LYAfrina said... [Reply]

cantik n simple

sya mimie said... [Reply]

Zalora pun dh pelbagaikan jnis tudung.. :)

adianiez AIDA said... [Reply]

cantik jugak tudung kat zalora.
aida pernah survey.
but, semua nyer x sesuai dgn aida, takut senteng!

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads