www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-06

Tolong Jangan Beli Produk Ini


Tolong! Jangan Beli Produk Ini | Tolong jangan beli produk Dwidara Collagen Complex ini ye semua. Baca sampai habis dulu sampai habis apa produk ini sudah buat pada cik en. Cik en rasa menyesal sangat sangat ambil suplemen ini. Betul betul menyesal !! Korang tengok muka cik en ini sebelum ini


Seminggu cik en amalkan, cik en seorang yang sangat malas, tapi sebabnya yakin dengan produk ini, cik en amal juga hari hari. Tengok apa jadi sekarang ini


berseri tidak? Dari kulit yang kusam, muka cik en jadi pinkish gitu. Hendak lebih jelas?



Tengok dan bandingkan betul betul. Kedua dua gambar ini diambil tanpa filter beauty atau apa apa application 360. Cik en rasa sangat menyesal sebab semasa cik en ambil supplemen ini lambat. Macamni cik en cerita ye. 

Cik en terima bungkusan mengandungi DWIDARA COLLOGEN COMPLEX ini pada 8 Disember 2015, cik en amatlah risau ingin mencuba,disebabkan cik en tidak pernah sekali makan suplemen begini, nanti akan ada side effect, tapi apabila tengok IG rakan blogger cik en, Tengkubutang  post mengenai DWIDARA COLLOGEN COMPLEX , cik en terus meluahkan perasaan takut untuk amalkan. Tengkubutang kata, produk ini bagus sebab banyak beri beri dan bagus untuk kulit. Tapi cik en mana ada masalah jerawat cuma kusam sahaja. Biasalah kerja sebagai Pembantu Veterinar di lapangan dan di bawah cahaya matahari terik. Dia terangkan, itu masalah kulit la, suram dan kusam. Akhirnya cik en mencuba selepas 2 minggu terima DWIDARA COLLOGEN COMPLEX , hari ke hari, cik en akan tangkap gambar setiap hari untuk melihat perubahan tapi hanya menggunakan normal mode dan tiada beauty filtter atau yang berkaitan. Hasilnya sangat sangat memberangsangkan dan ada yang kata muka nampak berseri. Disamping itu, cik en rasa badan jadi ringan dan perut sudah kurang buncit. Kulit jadi lembab dan semakin cergas. 

Kesimpulannya, DWIDARA COLLOGEN COMPLEX  betul betul hebat la! Cik en tidak akan keluarkan artikel ini kalau cik en sendiri tidak buktikan dengan jujur perubahan pada diri cik en ye! Jujur maksudnya jujur dalam selfie , NO makeup, No Filter, No Lighting and NO segala bantuan lain. Gambar diatas adalah gambar natural dan jujur okey!

Cik en akan terangkan kebaikan DWIDARA COLLOGEN COMPLEX dan cara makan supplemen ini ye. 




Dan ini cara untuk makannya ye

masa ini muka menggunakan beauty filter

masa ini pun menggunakan beauty filter

Ambik satu paket, koyak dan hirup. Rasanya sedap, masam masam manis gitu. Cik en suka sangat, Kalau boleh hendak ambik 2 3 paket terus tapi arahan kena diikuti. Mudah kan? Tapi amalkan meminum air masak secukupnya ye. Tolong Jangan Beli Produk ini jika korang rasa korang tidak sayangkan kulit korang.
Untuk makluman semua, korang boleh dapatkan produk ini di


Our instagram: @dwidaraauthorized
Our hashtag: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex
Our hotline: 018-219 5350

  7 comments:

  1. kena ambil berterusan untuk result yang bagus kan...

    ReplyDelete
  2. nampak cerah n kulit muka kelihatan sihat

    ReplyDelete
  3. da agak dah..hahah berapa harga dia?

    ReplyDelete
  4. buah-buahan, tentu rasa manis masam gitu ya sis. sedap tu

    ReplyDelete
  5. wow terbaik.
    aida skang tgh guna produk kolagen jugak.
    masih lagi tunggu hasil nyer.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads