www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-05

Resepi Telur Dadar Gebu


Resepi Telur Dadar Gebu  | Resepi ini cik en ambik dari Facebook  pagi tadi. Selalu kita makan di kedai Thailand, apabila memesan telur dadar, yang datang mesti gebu walaupun 1 biji digunakan. Kali ini dengan hasil idea di facebook, cik en kongsikan kepada semua pembaca cik en  







Bolehlah korang mencuba di rumah pulak selepas ini. Sudah tahu rahsianya kan? Kalau dapat makan laksa dan telur dadar masa ini. Nyum Nyum.

  7 comments:

  1. woww, gebunyaaa... sedap makan macam ni..

    ReplyDelete
  2. Wahh nak try jufa mcm gini kot mnjdi

    ReplyDelete
  3. dia naik macam roti puri ye..saya paling suka kalau bubuh daun bawang dan segala mak nenek..heheh

    jemput Join GA di blog saya

    *Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

    *Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

    *Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

    *Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

    Trima kasih..

    ReplyDelete
  4. oh mcam tu rupanya resepi dia .hahahhaa..
    nak cuba nanti.

    ReplyDelete
  5. Oooo... Begitu caranya.
    Thanks for sharing

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!