www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-05

Resepi Telur Dadar Gebu


Resepi Telur Dadar Gebu  | Resepi ini cik en ambik dari Facebook  pagi tadi. Selalu kita makan di kedai Thailand, apabila memesan telur dadar, yang datang mesti gebu walaupun 1 biji digunakan. Kali ini dengan hasil idea di facebook, cik en kongsikan kepada semua pembaca cik en  







Bolehlah korang mencuba di rumah pulak selepas ini. Sudah tahu rahsianya kan? Kalau dapat makan laksa dan telur dadar masa ini. Nyum Nyum.

7 comments:

Puan Wawa said... [Reply]

woww, gebunyaaa... sedap makan macam ni..

Asha Lya said... [Reply]

Wahh nak try jufa mcm gini kot mnjdi

Diana Rashid said... [Reply]

dia naik macam roti puri ye..saya paling suka kalau bubuh daun bawang dan segala mak nenek..heheh

jemput Join GA di blog saya

*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

Trima kasih..

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

sedapnya
nak cuba la

Lady Of ZFA said... [Reply]

oh mcam tu rupanya resepi dia .hahahhaa..
nak cuba nanti.

Syira Lokman said... [Reply]

sedap mcm ni...rangupppp

Mrs. A said... [Reply]

Oooo... Begitu caranya.
Thanks for sharing

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads